Sprawdź:
(29-07-2016 09:09)wydra87 napisał(a): @[mikuss] jeśli możesz, wyczyść ;] treść mi nie przeszkadza...
co do Twojego wątku przetrwania czy też nie... trochę inne zdanie mam na te temat po przeczytaniu pozwu, który już jest dostępny na stronie SEC (od około 10 godzin)
Co ciekawe można wyczytać tam, m.in to, iż jest to normalna procedura weryfikująca, w przeciwieństwie do tego co pisało tutaj mnóstwo osób.
Co będzie to będzie, tak jak mówiłem - ja się nie obawiam. Poleconych w TM mam zaledwie kilku i każdemu przed rejestracją wspominałem o tym, iż istnieje ryzyko straty wkładu.
Loginu mogłeś nie widzieć, bo głównie udzielam się w dziale Leadmore 
Tak ale na podstawie dokomentów od samego scemr scovile wiedzą, że to ponzi zwykła piramida finansowa więc działają dalej tak jak mają działać.
Gdyby charles udowodnił, że to nie piramida a nie da się tego udowodnić to byloby po temacie a tak będzie ciąg dalszy i na pewno również nie zbyt miły dla góry promotorów. Akcja dopiero nabiera rozpędu
wydra tak masz rację, ja tych tematów w tych działach nie czytam więc stąd twój login był mi nieznany
(29-07-2016 08:46)Polakko napisał(a): Wiadomość od Karola:
"
podziałem przychodów."
Scamer scovile w tym właśnie miejscu, 2 wyrazach obalił kłamstwa wszelkich byznesmenów naganiaczy Bo sam ich guru wyrażnie powiedział, że że od początku dzielił PRZYCHODY nie ZYSKI.
Bo każdy byznesmen flagowym tekstem reklamował SCAMTM JAKO PLATFORMĘ REKLAMOWĄ DZIELĄCĄ SIĘ ZE SWOIMI KLIENTAMI ZYSKAMI Z REKLAM. Co było jednym wielkim kłamstwem
Hellllloł ludziska czas sie obudzić i wyrwać z matni czarnogrodu i zrzucić klapki z oczu i przestać łykać papkę kłamstw.