Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
JA pierdziele czytając czasami te posty mam wrażenie że same niedojrzałe dzieciaki tu są, 100 pytań kiedy kreator - jak będzie to będzie, 100 odp dziś dobry dzień czy możecie nie zaśmiecać tego tematu głupotami tylko o konkretnych rzeczach pisać
No po weekendzie to sie nie dziwcie przez 2 dni nie zlecali wypłat to mają trochę roboty... Tylko szkoda że jest od 20zł :/ powinno być od 100zł to by nie było problemów.
Ja tez czekam , pisalem w innym temacie o tym. Zlecona o 2 w nocy powinna byc o 8 bo tak zawsze mialem a nie ma jeszcze mam nadzieje ze dostane kaske bo dla mnie to spora sumka.
Cytat:Z powodu ogromnej ilości wypłat (ponad 300 przelewów) wypłaty realizowane będą z małym poślizgiem. Prosimy nie pisać w tej sprawie na e-mail. W dniu dzisiejszym wszystkie zlecone wypłaty będą zrealizowane. Na Waszym koncie bankowym znajdą się w zależności od sesji przychodzących Waszych banków.