Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
jak zrobic taki spor ?i odzyskac kase
Też w styczniu zakładałem a jakimś magicznym sposobem nie dostałe zwrotu :/
Wygląda na to że PP jest poj..... na swój sposób, chyba że jeszcze inne osoby kórym odrzucono spór dostaną zwroty w ciągu najbliższych dni.
Poza tym myślę że też szansa na uwolnienie ad packów z pendingu maleje każdego dnia, bowiem może sie okazać że na koncie PP niewiele już pozostało po zwrotach.
trafficmonsoon.com [RevShare]
(07-07-2016 11:54)rafi213 napisał(a):  Wygląda na to że PP jest poj..... na swój sposób, chyba że jeszcze inne osoby kórym odrzucono spór dostaną zwroty w ciągu najbliższych dni.
Poza tym myślę że też szansa na uwolnienie ad packów z pendingu maleje każdego dnia, bowiem może sie okazać że na koncie PP niewiele już pozostało po zwrotach.

Miałem piękny sen w którym uwalniają adpacki ale po tych jajach z PP to sam teraz nie wiem co dalej Smile ciekawe jak sie to potoczy ale myśle ze tym co oddali kasę powinni zabrać adpacki i blokada konta

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ktoś zamawial ta kartę kredytową z TM? Ktoś się orientuje za ile taka karta przyjdzie, gdy się ja zamowilo?

https://cyfrowybloger.pl
Dziwna sprawa z PP. Ciekawe czy tylko wybrani przez PP dostaną zwroty.. Przegrałem spór w lutym lub marcu już nie pamiętam, ale jeśli nie dostanę zwrotu to będę mógł mówić że nawet Paypal mnie wyr***ał a nie tylko wielki guru karol...
Za 32 dni się wszystko okaże Smile
oleks94

PayPal rżnie każdego Big Grin

Miałem sytuację gdzie przy wysyłce DO RODZINY, cofneli transakcje bo "towar był wadliwy" Smile i odwrotnie gdzie cofneli mi transakcje(straciłem sporo) bo otrzymałem "do rodziny" i ktoś zgłosił nieautrozyzowane działania i straciłem przedmiot i hajsy....

PayPal rządzi się jak chce Wink Więc i te sytuacje mnie nie dziwią

Ps. Jeżeli ktoś ma zablokowane konto TM wystarczy napisać do supportu i (w moim przypadku) po 30 minutach odpowiedź o odblokowaniu konta Wink
Informacja: Od teraz codziennie trzeba klikać nie 10 reklam 20 sekundowych tylko 50 reklam 5 sekundowych.

kwl262, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2014.
Zmiany w TM - od dzisiaj trzeba obejrzec - 50 reklam po 5 sekund , zamiast 10 reklam po 20 sekund Smile
Glosy: Tomcato (+1)
Odpowiedz