Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(02-08-2015 08:29)Bentley1 napisał(a):  deadmaus wyświetla mi właśnie ten komuinikat

Też tak miałem znaczy bez komunikatu strona się w ogóle nie ładowała a jak już załadowała to biała strona pokerface
Zapraszam 44 na szczęście teraz wszystko już działaSmile
surfer0700
Proszę zrobić coś z panem powyżej. Chyba Nie czytał regulaminu Smile

Zbieraj ludzi w innym Forum, lub pod odpowiednim działem Smile
Trochę poczytałem na tym forum i poprawcie mnie, jeśli się mylę ale czy dobrze zrozumiałem: jeśli codziennie wyklikam te 10 reklam aktywacyjnych to wtedy, gdy mój polecony coś zarobi to ja mam od niego procent, zgadza się?
Tak, i to nie 1 tylko 100%
(04-08-2015 18:43)mostow napisał(a):  Tak, i to nie 1 tylko 100%

Przecież to by było za piękne...
Czyli jak polecony zarobi np. 10 centów to ja też tyle zarobię?
Tak Wink
(04-08-2015 19:05)Zaperr44 napisał(a):  Tak Wink

Kurde, to jak ktoś ma dużo poleconych to nieźle zarabia Smile
Ja jestem zwykłym klikaczem ale zastanawia mnie jedno: jak długo program może tyle płacić za poleconych? Przecież na zdrowy rozum to musi się rozpaść, prawda?
Oczywiście niech płaci jak najdłużej bo mi też wypłacił 5$ z samych klików no ale sami powiedzcie, jak długo???
To raczej tylko admin tego hyipa może wiedzieć Smile
Tak zarabiasz 100 % z klików poleconych. To nie jest zbyt piękne tylko prawdziwe. Reklamodawca wykupójąc reklame Cash link Płąci za Klikacza i jego Sponsora . Na przykład :
Wykupuje za $1. 25 wizyt po 2 centy i do tego 2 centy dla Sponsora . Osoba klikająca dostaje 2 centy ( 25 wizyt *2=$0,50) i Sponsor tej osoby dostaje 2 centy( 25 wizyt *$0,02=$0,50) razem wychodzi $1 Smile
Odpowiedz