Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(28-05-2016 15:41)twardy napisał(a):  WSZYSCY LIDERZY!

[Obrazek: it5RlpT.gif]
Ahh to rewszerowe słownictwo.
Mały offtop... Chajkowski i Tymochowicz namawiają teraz ludzi do programu "crowdfunding international", od zwykłego crowdfundingu różni się tylko tym, że na wejściu uiszczamy opłatę 215$ i zbieramy poleconych Jerk2
Jak to usłyszałem to prawie spadłem z krzesła, czego to ludzie nie wymyślą, żeby stworzyć piramide impreza
Powstała nawet stronka odliczająca czas do odblokowania środków z Paypala Rolleyes

http://review.howtogetref.com/trafficmonsoon-paypal/
Glosy: trio (+1)
A tu Paypal zrobi psikusa i nic nie odda i wszystkie rekiny biznesu padną HuhHuh
Paypal nic nie trzyma, zadnych pieniedzy karola, skoro jemu wplacalismy to do niego naleza a on nie daje zadnych gwarancji zarobkow.
Też prawdaSmile

Moj ulubiony lider TM. Ktos nie widzial? Trafficmonsoon dziala podobnie jak ONET.

HuhSexbekaLolfacepalm
Glosy: matek697 (+1)
Pewnie dużo ludzi nie widziało bo co tu oglądać?
Zamiast patrzec co inni robia i miec z nich beke to wole sam dzialac i robic hajssss Big Grin

tapnięte
Glosy: viedxma (+1), vomar123 (+1), Tomcato (+1), dariuszxdd (+1)
Dzień dobry Smile
Miło się czyta to forum, miło o tyle, że jest tutaj bardzo dużo różnych opinii dotyczących TM, ale nie wystawianych pochopnie - Oczywiście można zakładać scenariusze, jakie mogą mieć miejsce. Miejmy jednak na uwadze to, że ocenę wystawić będzie można dopiero po sierpniu. Smile
Na razie poczekajmy aż paypal uwolni środki, zakładając, że stanie się to mniej więcej w połowie sierpnia, mamy jeszcze trochę czasu Smile
Ja jestem przekonana, że wyjdzie to TM i nam wszystkim, którzy w to zaufaliśmy na dobre.

Trzeba również pamiętać o tym, że są to niemałe kwoty - Jeśli nasze konta w pendingu nie zostaną odblokowane 3 minuty po tym, jak PP uwolni środki, nie wzbudzajmy ożywionych dyskusji i teorii spiskowych, w mojej ocenie wszystko powinno unormować się do tygodnia po uwolnieniu środków.
Glosy: adrian018 (+1)
W mojej ocenie mają 180 dni na to aby to ruszyło. Dalsze zwlekanie będzie pomału skreślać TM. Tu jest trochę inna sytuacja bo jest dużo promotorów TM, ale jak jeden pęknie to reszta pójdzie za nim. Opinie są wszystkie myślę na + TM płaci i płacił więc na tą chwilę jest to jeden z najlepszych Revshare na rynku.
Odpowiedz