Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja wygrałam wszystkie swoje spory dość dawno. Mam także konto czynne do dnia dzisiejszego. Wypłaciłam także pieniądze z tm.
Tłumaczyłam już tutaj w temacie. Jeżeli użyje się odpowiedniej argumentacji na Paypalu to odzyska się pieniądze a konto nie zostanie zbanowane.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2016 12:55 przez Artinesse.)
(10-05-2016 12:54)Artinesse napisał(a): Ja wygrałam wszystkie swoje spory dość dawno. Mam także konto czynne do dnia dzisiejszego. Wypłaciłam także pieniądze z tm.
Tłumaczyłam już tutaj w temacie. Jeżeli użyje się odpowiedniej argumentacji na Paypalu to odzyska się pieniądze a konto nie zostanie zbanowane.
a jak sie przegralo spor to jakiej argumentacji do PP uzyc
i co powiedziec do TM zeby odblokowali konto
Sam założyłem spór który oczywiście przegrałem po kilku tygodniach zablokowali mi konto z powodu Paypal. Napisałem do nich że wiem że źle zrobiłem ale wierzę w ich potencjał FIRMY itd.. Odpisali że słusznie mam zablokowane konto. Po kliku dniach wysłałem znów wiadomość co mogę zrobić by moje konto zostało odblokowane. Poprosili o nick i sprawdzą czy zaprzestałem dalszego postępowania. Z wielkim bólem odblokowali... Jak nie wygrałeś sporu to trzeba ich trochę pomęczyć i odblokowują konta. Teraz pozostaje czekać do sierpnia...
(16-05-2016 20:33)colter98 napisał(a): Sam założyłem spór który oczywiście przegrałem po kilku tygodniach zablokowali mi konto z powodu Paypal. Napisałem do nich że wiem że źle zrobiłem ale wierzę w ich potencjał FIRMY itd.. Odpisali że słusznie mam zablokowane konto. Po kliku dniach wysłałem znów wiadomość co mogę zrobić by moje konto zostało odblokowane. Poprosili o nick i sprawdzą czy zaprzestałem dalszego postępowania. Z wielkim bólem odblokowali... Jak nie wygrałeś sporu to trzeba ich trochę pomęczyć i odblokowują konta. Teraz pozostaje czekać do sierpnia...
skopiujesz na priw co pisales po ang do nich ?
plx
Nie jestem aż tak bardzo w temacie TM i naganiaczy dlatego proszę kogoś obeznanego o informację o Panach Rafale Kujawa i Damianie Żukiewiczu. To jakieś "mniejsze pionki" czy należą do bandy naganiaczy?
Dokladnie, to naciagacze perfidni i bez skrupolow wciagaja nowe osoby nawet jak program jest scamem choc wielu twierdzi ze ten hyip nadal dobrze prosperuje, dziwne troche czemu nadal zaleglych wyplat nie zrealizowali.