Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, nie byłem tu od pewnego czasu, nie logowałem się również na TM od 2-3 miesięcy.. dzisiaj po logowaniu widzę że mam zablokowane konto z powodu Paypala, składałem spór ale nie wygrałem podobno mieli nie blokować takich kont. Wpłacałem tam niecałe 2 tyś zł czy jest teraz możliwość po zablokowaniu konta odzyskanie pieniędzy po przez paypal? Nie jestem ostatnio za bardzo w temacie więc pytam. Pozdrawiam wszystkich
(08-05-2016 06:28)Daniello95 napisał(a): Witam, nie byłem tu od pewnego czasu, nie logowałem się również na TM od 2-3 miesięcy.. dzisiaj po logowaniu widzę że mam zablokowane konto z powodu Paypala, składałem spór ale nie wygrałem podobno mieli nie blokować takich kont. Wpłacałem tam niecałe 2 tyś zł czy jest teraz możliwość po zablokowaniu konta odzyskanie pieniędzy po przez paypal? Nie jestem ostatnio za bardzo w temacie więc pytam. Pozdrawiam wszystkich
Jak juz skladales spor raz to szanse na wygranie sa znikome a raczej nie masz szans na wygrana
Spory wygrywa każdy kto zakładał i dostaje bany w TM. Przynajmniej ja nie znam nikogo kto by nie wygrał sporu. Paypal w ciągu tygodnia praktycznie oddawał pieniądze.
Napisałem do TM i mi odblokowali konto, poszła bajeczka, że "spanikowałem blablabla" i bez problemu odbanowali mimo sporu. Ponownie mogę korzystać z cashlinków, trafficmonsoon ma naprawdę dobrą konwersje do innych programów
(10-05-2016 09:39)Dzipsiok87 napisał(a): Spory wygrywa każdy kto zakładał i dostaje bany w TM. Przynajmniej ja nie znam nikogo kto by nie wygrał sporu. Paypal w ciągu tygodnia praktycznie oddawał pieniądze.
Mógłbyś wskazać kogoś kto jest w stanie pomóc w pisaniu odwołania do Paypal ? Albo miejsce w sieci gdzie opisany jest taki wygrany spór już po banie od TM ?