Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(01-08-2015 19:03)overlord25 napisał(a):  
(31-07-2015 22:36)Bentley1 napisał(a):  a jaki powód ci wyskakuje?

O IP chodziło że takie same ktoś inny używał do logowania ale to już nie ważne

Mój znajomy ma poważny problem od 6 dni nie umie zalogować się na konto ma je zablokowane do supportu pisał ale jakoś nie szpieszy im się z pomocą Smile

Zainwestował kasę niechciałbym być na jego miejscu Smile

Napisz do mnie Priv. Spróbuje pomóc Smile
Czy tylko mi nie załadowuje się strona?
Mojemu poleconemu też zablokowali, napisałem do supportu, wyjaśniłem, że o co chodzi i odblokowali i przeprosili za kłopoty. Ostatnio coś robią i czasem nie da się zalogować na konto, ale wszystko wyrównują i przedłużają czas na wyklikanie reklam. Jak ktoś ma kłopoty z zalogowaniem, albo wyrzuca itp, to koniecznie wyłączyć adblocka jak jest, użyć ccleanera czy coś w tym stylu do wyczyszczenia śmieci, zrestartować kompa i powinno pomóc
(02-08-2015 06:57)Bentley1 napisał(a):  Czy tylko mi nie załadowuje się strona?

Nie wyświetla ci komunikatu, że strona jest w konserwacji ? :

Kod:
"Conducting a Small Maintenance.
We're improving your Traffic Monsoon experience, and will be back in a couple of minutes.
Sorry for this inconvenience."
Trzeba poczekać.
Czas za pewne został wydłużony a naliczenia zistaną uregulowane jak mówi :
todek78
Cytat:Ostatnio coś robią i czasem nie da się zalogować na konto, ale wszystko wyrównują i przedłużają czas na wyklikanie reklam. Jak ktoś ma kłopoty z zalogowaniem, albo wyrzuca itp, to koniecznie wyłączyć adblocka jak jest, użyć ccleanera czy coś w tym stylu do wyczyszczenia śmieci, zrestartować kompa i powinno pomóc
deadmaus wyświetla mi właśnie ten komuinikat
dariuszxdd wysłałem ci wiadomość na pocztę email bo na priv nie szło jakiś błąd skryptu wyskakiwał Smile
(01-08-2015 19:18)darmoweprobki napisał(a):  Dlatego ja w życiu nie zainwestuję na takich stronach żadnej kasy.

Co sie dziwic, hyip to hyip Wink
I jak zawsze czas przedłużony i naliczenia wyrównane, i to z nawiązką Wink Niektórzy panikują i już grzebią ten program... który to już raz TM upadł wg niektórych? Tongue
Glosy: dariuszxdd (+1), Bentley1 (+1), DeadMaus (+1), rafi213 (+1)
proponuje użytkownika AresxXx omijać. wkońcu zauważy że nikt nie zwraca na niego uwagi w tym dziale to sobie odpuści .

(02-08-2015 09:48)overlord25 napisał(a):  dariuszxdd wysłałem ci wiadomość na pocztę email bo na priv nie szło jakiś błąd skryptu wyskakiwał Smile

Dzieki wielkie już sprawdzam pocztę Smile
Odpowiedz