Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: blockchain.com - odbierz 50$ za weryfikację konta
Początkowy kurs to 0.44 gr. (przy takim kursie ruszył airdrop). Więc nie narzekajcie na spadki bo to logiczne przy rozdawaniu krypto, ostatnio kurs na BB był nawet 0,63
Nie wiem skad masz takie info bo kurs przed promocja byl 1,3 wiec te 0,40 to juz jak sprzedaż ruszyla i kazdy sie pozbywal bo myslal ze dobra kase robi
(23-05-2019 16:45)SterydKrD napisał(a): Nie wiem skad masz takie info bo kurs przed promocja byl 1,3 wiec te 0,40 to juz jak sprzedaż ruszyla i kazdy sie pozbywal bo myslal ze dobra kase robi
A ja nie wiem skąd ty masz info bo kurs przy rozpoczęciu airdropa był w okolicach 0.25-0.26$ co daje poniżej 1zł.
(23-05-2019 20:54)SterydKrD napisał(a): Wystarczy ze sprawdzisz historie i zobaczysz po ile byl po co glupoty wypisujesz...
A myślisz, że co zrobiłem? Konto od wczoraj i cwaniakujesz. XLM miał powyżej 1.3 zł ostatnio rok temu dokładnie w Maju a gdy rozpoczęto airdrop tyle co pisałem 0.25-026$.
Człowieku nie rób w **** forumowiczow mozna wszystko sprawdzic. Nie wiem co chcesz osiągnąć takimi zagrywkami...
A co ma do tego konto kiedy tu założyłem? ma 0 wspólnego do tego ile czasu jestem na giełdzie.
Hybrid1990 dodał notatkę do tego postu 24-05-2019 15:11 ponieważ:
(23-05-2019 22:47)SterydKrD napisał(a): Człowieku nie rób w **** forumowiczow mozna wszystko sprawdzic. Nie wiem co chcesz osiągnąć takimi zagrywkami...
A co ma do tego konto kiedy tu założyłem? ma 0 wspólnego do tego ile czasu jestem na giełdzie.
https://coinmarketcap.com/currencies/stellar/
Nie wiem na jakiej giełdzie miałeś 1.3zł ale w listopadzie 2018 był kurs 0.25$ masz czarno na białym.
Edit:
I to ty robisz forumowiczów w chu*a pisząc kilka postów wcześniej, że się nie da sprzedać XLM na konto bez weryfikacji i nagle wyjeżdżasz ze swoją super propozycją kupna po dobrym kursie.Chętnie ci sprzedam XLM bo pewnie skupujesz po tym twoim 1.3zł