Sprawdź:
(23-04-2016 13:08)twardy napisał(a): 1) Ktos tu wrzucal screenshoty wypowiedzi Charlesa, ze nie bedzie banowanych kont z powodu sporow.
2) Skoro ten program jest tak zajebisty i pieniedzy jest wiecej niz kasy w paczkach/na kontach, to czemu by nie pozwolic paypalowi na rostrzyganie sporow na korzysc kupujacego?
3) Trzeci pkt wynika troche z drugiego, jest to pewnego rodzaju 'odzyskanie kasy' w troche inny sposob niz czekanie 180 dni na automatyczne odblokowanie... przeciez program jest w tak dobrej kondycji, ze pewnie duzo ludzi by kase wrzucilo spowortem widzac dobra wole Charlesa...
Ale co ja tam wiem.
co do pkt 1) To była mowa o tym, że jak ktoś ma zbanowane konto z powodu sporu, żeby skontaktował się z nimi i jest szansa na powrót. Być może była też mowa o tych, co teraz składają spory i nie odzyskają kasy, że nie będą blokowani - tego nie wiem na 100%
co do pkt 2) Rozwiązanie sporów na korzyść użytkowników, było by przyznaniem się do tego, że właściciel nie wywiązał się z tego co obiecał, że admin oszukał użytkowników itp, bo zapewne takie argumenty były podawane w sporach, czyli wyszło by ze winny jest admin. A wina zablokowania paczek i przestoju to blokada PP, więc wina nie jest po stronie TM. Myślę, że te 11 mln zablokowane na spory nie zabolało by mocno TM, ale co z tego jak by to oddali, jak i tak PP nie odblokuje pieniędzy przed upływem 180 dni - nigdy tego chyba nie zrobili, a szczególnie mając 60 mln, któe przez pół roku mogą sobie obracać i zarabiać
co do pkt 3) Być może by wrzucili, być może nie, bo kto składa spory? Ci co nie wierzą już w program i chcą wyciągnąć swoje i odejść

Ci co wierzą w program zostali i promują go dalej lub po prostu czekają na odmrożenie paczek
Taka jest moja opinia