Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(23-04-2016 13:08)twardy napisał(a):  1) Ktos tu wrzucal screenshoty wypowiedzi Charlesa, ze nie bedzie banowanych kont z powodu sporow.
2) Skoro ten program jest tak zajebisty i pieniedzy jest wiecej niz kasy w paczkach/na kontach, to czemu by nie pozwolic paypalowi na rostrzyganie sporow na korzysc kupujacego?
3) Trzeci pkt wynika troche z drugiego, jest to pewnego rodzaju 'odzyskanie kasy' w troche inny sposob niz czekanie 180 dni na automatyczne odblokowanie... przeciez program jest w tak dobrej kondycji, ze pewnie duzo ludzi by kase wrzucilo spowortem widzac dobra wole Charlesa...

Ale co ja tam wiem.

co do pkt 1) To była mowa o tym, że jak ktoś ma zbanowane konto z powodu sporu, żeby skontaktował się z nimi i jest szansa na powrót. Być może była też mowa o tych, co teraz składają spory i nie odzyskają kasy, że nie będą blokowani - tego nie wiem na 100%

co do pkt 2) Rozwiązanie sporów na korzyść użytkowników, było by przyznaniem się do tego, że właściciel nie wywiązał się z tego co obiecał, że admin oszukał użytkowników itp, bo zapewne takie argumenty były podawane w sporach, czyli wyszło by ze winny jest admin. A wina zablokowania paczek i przestoju to blokada PP, więc wina nie jest po stronie TM. Myślę, że te 11 mln zablokowane na spory nie zabolało by mocno TM, ale co z tego jak by to oddali, jak i tak PP nie odblokuje pieniędzy przed upływem 180 dni - nigdy tego chyba nie zrobili, a szczególnie mając 60 mln, któe przez pół roku mogą sobie obracać i zarabiać Wink

co do pkt 3) Być może by wrzucili, być może nie, bo kto składa spory? Ci co nie wierzą już w program i chcą wyciągnąć swoje i odejść Smile Ci co wierzą w program zostali i promują go dalej lub po prostu czekają na odmrożenie paczek Smile

Taka jest moja opinia
Glosy: dariuszxdd (+1)
A jak to jest z tym Paypalem można wypłacać na niego kase czy nie ?
Bo mam troche do wyplacenia a z payza za duzo zabiera...
Na paypal nie placi program.
12 sierpnia to będzie traffic monson 2.0 Big Grin kolejny skok na kase Big Grin
Ludzie BB się kłania Wink
(27-04-2016 10:13)KenkyushaKamil napisał(a):  12 sierpnia to będzie traffic monson 2.0 Big Grin kolejny skok na kase Big Grin
Ludzie BB się kłania Wink

teraz jest 2.0 TM
w sierpniu ciekawe co z kasa sie stanie
najwyzej zacnie 3.0 TM Big Grin
W sierpniu muszą zwrócić paczki inaczej mogą zwijać interes bo stracą zaufanie ludzi.
(27-04-2016 21:15)Dzipsiok87 napisał(a):  W sierpniu muszą zwrócić paczki inaczej mogą zwijać interes bo stracą zaufanie ludzi.

juz dawno stracili tych co nie wyplacili wkladu
Nie stracili jak widać po statystykach. Zobaczymy co się będzie działo w sierpniu
Info z grupy TM:

"Aktualizacja poprzez przewodnictwem brytyjskiego Lidera (rozmowa z CHARLES -Skype):

Szybkie podsumowanie

Karty są gotowe. Praca idzie w dobrym kierunku jest kilka szczegółów do dopieszczenia aby potem uruchomic proces natychmiastowych płatności.

Aktualizacja na dostępnych rezerw zostaną podane wkrótce.

Charles będzie w Nowym Jorku w dniu 14 maja, przygotujcie sie, to będzie wartościowa wizyta.

Charles jest w Wielkiej Brytanii przez następne dwa tygodnie spotka sie z teamem pracujacym na stronie.

PayPal uwolni środki w dniu 9 sierpnia, powinno to zająć 2/3 dni, aby dotarły do banku Charles. Będzie następnie transfer do Allied Portfel. I wtedy eksploduje TRAFFIC MONSOON"

Ach żeby to się sprawdziło Big Grin
Glosy: scinekm (+1), todek78 (+1), dariuszxdd (+1)
Otoz to, aby sie to sprawdzilo. Smile
Odpowiedz