Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-04-2016 12:55)todek78 napisał(a): A jaką masz kwotę na wallecie do wypłaty( na głównej stronie)?
Pytam, bo czasem jak zlecasz wypłatę kwoty, którą masz na głównej stronie nie udaje się. Nie wiem czemu, ale też tak miałem kilka razy. Jak masz 10.74$, to próbuj zlecić 10.70$
Mam juz prawie 12$. 10$ powinno spokojnie przejsc.
(19-04-2016 12:45)dariuszxdd napisał(a): A masz te środki w main balance, czy pending ?
No i wypadało by odezwać się najpierw do Sponsora.. On powinien dużo szybciej ci pomóc przez tel, skype itp.
Do sponsora tez sie odzywalem ale on nie wie i jego sponsor tez nie wie. Mowia ze pierwszy raz sie spotkali z taka sytuacja. Na supporcie czacie odpowiadaja mi tylko "Sorry for this inconvenience our system is down today,thanks" na support ticket wisi moja wiadomosc nikt nie raczyl odpowiedziec.
Mam na main Balance 12$, w pending nic nie mam, bo placilem karta a nie przez paypal. Placilem karta, ale za 1$ kupilem cashlinki z payza. I nie dziala.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2016 13:09 przez bbr.)
(19-04-2016 13:09)todek78 napisał(a): Masz skype? Jak tak, to zadzwoń do mnie: niemyjskit
odpowiadaj tu jak mozesz. Watpie czy uda sie cos wiecej osiagnac niz to co podalem do publicznej wiadomosci. To musi byc jakis blad mojego konta. Na poczatku mialem 2 konta. Napisalem do supportu i mi 1 skasowali. Czy to mogloby byc od tego?
Słaby jest support tej firmy, a reklamują sie jako profesjonalni.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2016 13:15 przez bbr.)
NA skype udostępnił byś ekran i było by szybciej sprawdzić wszystko. No ale jak tak wolisz, to na początku sprawdź w swoim profilu jaki masz limit wypłat na payza jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś.
Nie zakładałeś sporu? Robiłeś aktywację i wszystko się zgadza, nie ma niezgodności np. z adresem?
(19-04-2016 13:19)todek78 napisał(a): NA skype udostępnił byś ekran i było by szybciej sprawdzić wszystko. No ale jak tak wolisz, to na początku sprawdź w swoim profilu jaki masz limit wypłat na payza jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś.
Nie zakładałeś sporu? Robiłeś aktywację i wszystko się zgadza, nie ma niezgodności np. z adresem?
Nie zakladalem sporu. Mam konto po sprawdzeniu dowodu zaakceptowane. Mysle ze nie ma niezgodnosci adresowych. Tylko nie wiem gdzie sie sprawdza limit wyplat na payza.
(19-04-2016 13:19)todek78 napisał(a): NA skype udostępnił byś ekran i było by szybciej sprawdzić wszystko. No ale jak tak wolisz, to na początku sprawdź w swoim profilu jaki masz limit wypłat na payza jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś.
Nie zakladalem sporu. Mam konto po sprawdzeniu dowodu zaakceptowane. Mysle ze nie ma niezgodnosci adresowych. Tylko nie wiem gdzie sie sprawdza limit wyplat na payza.
'Edit profil' przy zdjeciu. Potem zjedź na dół i masz w tabeli procesory i limity
(19-04-2016 13:49)dariuszxdd napisał(a): no i mamy odpowiedź.
Możesz wypłacić 1$, ale minimum jest większe.
Więc musiałbyś na spokojnie zakupić usług na te 10-50 usd i nie masz problemów z wypłatami
TAK TO CHODZILO O TEN LIMIT. ZROBILEM ZAKUP ZA 10$ I MOGLEM SWOBODNIE WYBRAC 6$. ALE TO JEST LIMIT NA 1 TRANSAKCJE CZY WSZYSTKIE TRANSAKCJE?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2016 14:43 przez bbr.)
(19-04-2016 13:49)dariuszxdd napisał(a): no i mamy odpowiedź.
Możesz wypłacić 1$, ale minimum jest większe.
Więc musiałbyś na spokojnie zakupić usług na te 10-50 usd i nie masz problemów z wypłatami
To jest napewno limit, tak? To mnie zle poinformowali w supporcie, ze jak kupie 1$ to bede mogl wybierac. Musialbym kupic za min 10$ zeby moc swobodnie sobie wybierac. Ma ktos sprzedac 10$ na payza? Bo zanim ja tam wplace z konta to minie mi 4ry dni i jeszcze oplate pobiora za wplate.
Tak, to jest na pewno limit, dlatego zapytałem czy tam sprawdzałeś
Jak chcesz, to sprzedam Ci 10$ na payza. Pisz na priv to ustalimy szczegóły