Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(12-04-2016 20:25)oleks94 napisał(a): I co teraz składacie spór do PP że wasze zakupione kredyty nie zostały dostarczone ?
Nie mają podstaw, gdyż konto zostało zbanowane za złamanie jednego z punktów regulaminu, a mianowicie działanie na szkodę programu, za co grozi usunięcie konta, o czym mówi inny punkt regulaminu. A zakładając konto odhaczamy, że zapoznaliśmy się i zgadzamy się z regulaminem
Dzięki doświadczeniu z HQrevsahre udało mi się pomóc kilkunastu osobom wygrać przegrany spór z TM (koło 40% skuteczności), przez niską skuteczność nie brałem się za pomoc osobom, które sporu jeszcze nie zakładały i sam też się powstrzymałem, bo liczyłem, że tm jednak zwolni środki.
Jednak czas na spór powoli się kończył, więc przyszedł i czas na mój
Dziękuję, dobranoc
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-04-2016 13:15 przez Darqus.)
(14-04-2016 13:04)Darqus napisał(a): Dzięki doświadczeniu z HQrevsahre udało mi się pomóc kilkunastu osobom wygrać przegrany spór z TM (koło 40% skuteczności), przez niską skuteczność nie brałem się za pomoc osobom, które sporu jeszcze nie zakładały i sam też się powstrzymałem, bo liczyłem, że tm jednak zwolni środki.
Jednak czas na spór powoli się kończył, więc przyszedł i czas na mój
Dziękuję, dobranoc
szkoda ze mi sie nie udalo
a da sie odwolac od ich decyzji ?