Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(29-03-2016 11:16)Jeśe napisał(a):  No i co z tym Allied Wallet wiecie coś więcej bo mi przyszło
[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]

Uzupełnij dane i wyślij scan pierwszej strony dowodu, zaczekaj na weryfikację i jak na głównej stronie będziesz miała ' Approved' to możesz już kupować paczki za pomocą karty oraz wypłacać na tą kartę Wink
No super, jednak Karol nas nie oszukał z tym bankiem i formą płatności na to wychodzi przez karty kredytowe, jednak co z tego skoro nadal nasze konta są zamrożone.

damianlxlx5, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2015.
(29-03-2016 17:36)damianlxlx5 napisał(a):  No super, jednak Karol nas nie oszukał z tym bankiem i formą płatności na to wychodzi przez karty kredytowe, jednak co z tego skoro nadal nasze konta są zamrożone.

Oj tam oj tam. Wplac kase, ciesz sie naliczeniami.
a jak mają być odmrożone, jak PP trzyma kasę ?

W tej chwili Traffic otwiera się na Rynek Światowy, co z kolei przełoży się na olbrzymie wpływy do firmy.
(29-03-2016 17:40)dariuszxdd napisał(a):  W tej chwili Traffic otwiera się na Rynek Światowy, co z kolei przełoży się na olbrzymie wpływy do firmy.

Czyli co dokladnie? USA czy UK to co? Myslalem, ze juz wiekszosc smieciowych stron juz tam mialo reklame Big Grin
Tu macie instrukcje jak wgrać dokument i jak wpłacać ze swojej karty debetowej/kredytowej.

(28-03-2016 22:57)Zaperr44 napisał(a):  Dopóki nie odblokują reszty środków nie zagłębiam się dlatego zapytałem Smile

Czy istnieje możliwość odblokowania środków na paypal po przegranym sporze? Czy pojawiła się jakaś metoda, czy dalej kasa przepadła?
Cześć Wink mam pytanie Wink

W TM aby zweryfikować konto należy przesłać kilka dokumentów. W przypadku dokumentów osobistych, są dane które nikomu nie powinno się udostępniać ze względów bezpieczeństwo. Przykładowo w Payz-ie w cellach weryfikacji mogę zamazać wszystko oprócz Imienia, Nazwiska i daty urodzenia. Dowód potrzebny do weryfikacji właśnie tych danych. Adres weryfikują na podstawie rachunku.

Czy w przypadku TM również mogę wymazać takie dane jak miedzy innymi seria i numer dowodu osobistego, adres zamieszkania, pesel itp.

Jestem dość uprzedzony do udostępniania komukolwiek skanów dokumentów z moimi danymi osobowymi, skąd moje pytanie.
Ktoś wcześniej pisał, że środki na paypalu nie są zamrożone.
Ja póki co wysłałem pierwszą stronę dowodu , zamazałem serie i nr dokomentu i czekam na weryfikacje.
Znalezłem informacje że strona gdzie jest adres im nie jest potrzebna - wtedy wyslą karte na adres podany przy uzupelnieniu danych w profilu TM.
Odpowiedz