Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(20-03-2016 13:41)M!r@s napisał(a): Z tymi banami bym dyskutował. Mój kolega założył gdzieś tam spór i nie odzyskał kasy, a konto ma zbanowane... tak więc pic na wodę naganiaczy pomagającym w sporach. Zakładając spół Charls dobrze widzi, kto bo takie są przecież zasady i to chyba jasna sprawa, że banowane są konta.
Użalanie się, że to koniec, srelemorele... po co siedzicie w tym temacie skoro cały czas tylko użal leci... czyżby ktoś poleciał z kasą ?
Przecież dałem screena gdzie Charles sam pisze, że nie będzie blokował kont które spory przegrały, niech twój kolega napisze do supportu i pokaże tego screena. Żadna z osób którym pomagałem bana nie dostała, o dziwo nawet osoby które spór wygrały mogą się bez problemu logować.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2016 13:59 przez Darqus.)
(20-03-2016 13:41)M!r@s napisał(a): Z tymi banami bym dyskutował. Mój kolega założył gdzieś tam spór i nie odzyskał kasy, a konto ma zbanowane... tak więc pic na wodę naganiaczy pomagającym w sporach. Zakładając spół Charls dobrze widzi, kto bo takie są przecież zasady i to chyba jasna sprawa, że banowane są konta.
Użalanie się, że to koniec, srelemorele... po co siedzicie w tym temacie skoro cały czas tylko użal leci... czyżby ktoś poleciał z kasą ?
Też jestem tego zdania. Czytasz regulamin - wiesz co może się stać, wiec odwołać możesz się co najwyżej przez okno
Ale tu chyba chodzi o to, że odblokują konto jeśli ktoś kupi adpacki. Chyba że źle zrozumiałem
No i mamy kolejne zmiany - Można już kupować paczki za pomocą karty kredytowej przez AlliedWallet - należy tylko zweryfikować konto poprzez wysłanie scanu dowodu(u mnie trwało wszystko 2 minuty)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-03-2016 19:30 przez todek78.)