Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
MI się udało Smile
na oba przelewy odmowe dostalem :/
kicha troche
chyba do lipca trzeba bedzie czekac
(15-03-2016 13:44)Serkownik napisał(a):  na oba przelewy odmowe dostalem :/
kicha troche

Na co? Zakldales spor na paypalu to dostaniesz bana na koncie TM a Twoje wirtualne cyferki przepadna na poczet programu.
@Twardy, od razy się oczyszczę - pomagam tylko osobom, które już i tak spór przegrały i nie miały nic do stracenia Smile

Ale generalnie jeszcze nikt nie dostał bana za te spory.
Jakbys poszukal wpisow to bys znalazl kilku takich co maja bana za spor. Ile w tym prawdy? Nie wiem. Po co mieliby klamac? Nie wiem.
Ostatecznie ban pewnie i tak będzie, Charles na jednym filmiku stwierdził, że mają zapiski wszystkich osób które spory zakładały i te osoby będą zbanowane. To trochę śmieszne, bo są przypadki osób które wygrały spór, odzyskały całą kasę, a dalej wypłacały z programu Tongue
Znajomy przegrał spór -> został zbanowany -> zrobił jakieś roszczenie czy coś -> odzyskał wszystkie pieniądze, powołując się na to, że wyświetlenia nie zostały dostarczone i nie zostaną, bo dostał bana.

Tylko, że to dwie paczki były tylko ;/

xyourneyx, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2006 Jerk2.
Glosy: Darqus (+1)
(15-03-2016 13:51)twardy napisał(a):  
(15-03-2016 13:44)Serkownik napisał(a):  na oba przelewy odmowe dostalem :/
kicha troche

Na co? Zakldales spor na paypalu to dostaniesz bana na koncie TM a Twoje wirtualne cyferki przepadna na poczet programu.

wlasnie nie moge sie doczekac tego bana, bo jak zbanuje konto to od razu by srodki zwrocili z PP...
wiec nie wymyslaj...
sledze te forum i jeszcze inne nikt nie dostal bana jeszcze za spory z PP...
moze przez inne powody ale przez ten na pewno nie
po za tym ludzie caly czas wplacaja i wyplacaja z programu to mam nadzieje ze uda sie cos odzyskac pomijajac ze nic nie wyplacilem jeszcze.
Dzisiaj pojawiła się opcja po zalogowaniu do BO konieczności uzupelnienia swoich pełnych danych adresowych. Przygotowywane jest to na 100% to pełnej weryfikacji userów, ci którzy zakładali spory na 100% dostaną bany to tylko kwestia czasu.
Oczywiście nie piszę tego złośliwie ale takie są fakty niestety.
Glosy: scinekm (+1), dariuszxdd (+1)
Ta weryfikacja również przyczynia się do pewnego targetu, który będzie.

rafi widzisz, jak jest w Biznesie który rusza 1 kwietnia. Mamy tam target na wiek.

Ale, jak mówisz Firma, chcę zabezpieczyć i zweryfikować na 100% ludzi.
Odpowiedz