Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
twardy cały czas reinwestowałem w paczuszki więc jakoś 18 lipca moje saldo nie wynosiło więcej niż parę dolarów, od tamtego czasu wypłacam cześć pieniędzy z Trafficmonsoon więc zarobiłem te 8000 zł w 10 dni ale wiem zazdrość zżera
(28-07-2015 19:49)Miko93PL napisał(a): twardy cały czas reinwestowałem w paczuszki więc jakoś 18 lipca moje saldo nie wynosiło więcej niż parę dolarów, od tamtego czasu wypłacam cześć pieniędzy z Trafficmonsoon więc zarobiłem te 8000 zł w 10 dni ale wiem zazdrość zżera
Jaka zazdrosc? Wyplaciles wklad przed 18 lipca czy nie? Ja rozumiem, ze panskie oko konia tuczy ale bez przesady
Cytat:Jaka zazdrosc? Wyplaciles wklad przed 18 lipca czy nie? Ja rozumiem, ze panskie oko konia tuczy ale bez przesady Smile
Niemalże cały wkład wypłaciłem przed 18 lipca
A powiedz mi co do tego ma ile wypłaciłem wcześniej ? Gdybym wpłacił do programu 100 000 zł a wypłacił teraz w ciągu 20 dni 3000 zł to nie będzie to zarobkiem ?
Cytat:Jaka zazdrosc? Wyplaciles wklad przed 18 lipca czy nie? Ja rozumiem, ze panskie oko konia tuczy ale bez przesady Smile
Niemalże cały wkład wypłaciłem przed 18 lipca
A powiedz mi co do tego ma ile wypłaciłem wcześniej ? Gdybym wpłacił do programu 100 000 zł a wypłacił teraz w ciągu 20 dni 3000 zł to nie będzie to zarobkiem ?
A to sorry, zmylil mnie jeden post w twoim dzienniku.
No raczej trudno mowic o zarobku 3000zl jak nadal w programie masz umoczone 97000 - to jak mierzenie wacka z kregoslupem