Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Polecam zakupić program Facebook Poster & Scheduler.. Kosztuje 20$ - mi sie już nie raz zwrócił Program to typowy "kombajn" w którym możemy robić prawie wszystko
(15-10-2014 15:35)jarunioo7 napisał(a): Polecam zakupić program Facebook Poster & Scheduler.. Kosztuje 20$ - mi sie już nie raz zwrócił Program to typowy "kombajn" w którym możemy robić prawie wszystko
Kupiłem ten program, jednak jeszcze nie miałem okazji użyć...
Da się tam podpiąć np. 20 kont? Dość dawno oglądałem tutorial...i wydawało mi się, że istnieje taka opcja. Pytam oczywiście w kwestii automatycznego dodawania postów na tychże kontach. Widziałem, że trzeba się logować..Tzn, że w chwili, gdy zalogujemy się na 1 konto, logując się na drugie, z pierwszego zostajemy wylogowani? Czy też zostajemy w pamięci na każdym koncie?