Dzień 20-26
PPA
Sprawy dobrze się mają, biznes owocuje, pomysłów coraz więcej, pracy również, ostatnio dużo autopilota głównie przez święta, ale dolary i tak leciały.

Cieszę się bo zaczęły wpadać pobrania zagraniczne i dziennie pobrań >5

bardzo się cieszę że praca przyniosła zyski.
Co zrobiłem by przybliżyć się do sukcesu?
- systematycznie, codziennie promowanie, pingowanie, spamowanie, doglądanie komentarzy itp.
- dodałem kilka bajerów na bloga podnoszących wiarygodność
- dodałem nowe konta(nisza na styczeń)
- dodałem jednego posta(tak, tak przez ten cały czas) film do niego i dwa dodatkowe mirrory(francja, polska)
- pracuję nad własnym gateway'em
- pracuję nad wtyczką FB do starego bloga bo są problemy z promowaniem(będę się musiał pomęczyć
- kupiłem paczkę od bodzia za 12 zł(pracuję nad filmami)
- zacząłem czyścić dane przeglądarki, używam dwóch przeglądarek, CCCleanera, będę myślał nad proxy, cokolwiek żeby zminimalizować zbanowanie wszystkich kont - to oznaczałoby śmierć dla mnie

- Inne...
Zyski.
![[Obrazek: z3zw.jpg]](https://imagizer.imageshack.us/v2/569x367q90/202/z3zw.jpg)
20 gru 4,2$
21 gru 4,1$
22 gru 3,7$
23 gru 9,9$
24 gru 2,9$
25 gru 9,6$
26 gru
11,3$ REKORD!
27 gru leci...
Wejść na bloga(głównego) 300-400UU
FIRES
leży odłogiem, zrobiłem tylko kilka reklam na bloga. Skupiam się na innych rzeczach.
TRENING
Miałem 1,5 tygodniową przerwę, ale 26.12(wczoraj) wznowiłem treningi.
POZOSTAŁE
______
ZAKŁADY BUKMACHERSKIE
Nic się nie dzieje w tym kierunku, nie muszę się śpieszyć (przypominam, że chcę dobić do 70 zł i zmykam)
PATRZĄC W PRZYSZŁOŚĆ
Moim celem do 1 stycznia(zlecam wypłatkę) jest łącznie 100$, będzie to moja pierwsza wypłata.
Month's total earnings $72.72
Last month earnings $7.17
Brakuje około 20$, ale śpię spokojnie bo do końca grudnia jeszcze kilka dni
Celem na styczeń będzie 100$, bardzo realistycznie, bez bujania w obłokach.
Pozdrawiam i PRZEPRASZAM(głównie siebie) ZA LENISTWO(działam w sumie tylko w firecashu, nawet nie chce mi się uczyć do matury

)
http://www.youtube.com/watch?v=PN4PCDAAX...Ew&index=4