Sprawdź:
Witam serdecznie, to mój pierwszy post a zarazem temat na tym forum. Postanowiłem prowadzić swój dziennik m.in dlatego że zmobilizowała mnie atmosfera panująca na tym forum jak również osoby takie jak VanKosiara czy VIP
Poza moim debiutem w PPA, bukmacherką będę opisywał także postępy w budowie swojej sylwetki i wymarzonej formy czy też postępy w nauce do matury itp.
Dodam jeszcze krótkie streszczenie na temat mojego życia, muszę podkreślić fakt że kilkanaście miesięcy temu byłem bardzo słabym psychicznie, średnio ambitnym i zmęczonym życiem(zabawne,nie?) nastolatkiem. Aktualnie mam 19 lat i od dłuższego czasu codziennie myślałem o tym jak wydobyć się z gnoju, pasma niepowodzeń itd.
Nauczyłem się co to znaczy odpowiedzialność i postanowiłem wziąć życie w swoje ręce, wdrażać postanowienia, wymyślać różne sposoby na wzbogacenie swojej osoby, rozwijanie pasji, zdobywanie nowych itd.
Punktem kulminacyjnym(bo do tej pory raz było źle, raz lepiej i tak w kółko - mantra) był ostatni tydzień października tego roku, wpadłem w dołek, kilka dni miałem wyjęte z życia na wegetowanie, ale po tym upadku wstałem silny jak nigdy, kupiłem też sobie u mojego lekarza internisty tabletki nootropowe(piracetam) który ciągle stosuję. Nie mogę powiedzieć że to ona odmienił moje życie(bo to zawdzięczam głównie sobie) ale dał mi boost'a i dużo motywacji(dużo w tym placebo).
Cieszę się tym co mam i tym że nie narzekam tyle co kiedyś, a więcej czasu poświęcam na pracę : - )
Zacznę więc pisać swój dziennik(póki co nie wiem czy będę w stanie codziennie pisać posty, ale zrobię co w mojej mocy by tą motywację(pisanie właśnie tego dziennika) zatrzymać w sobie)
Dziennik piszę przede wszystkim dla siebie, ale jeśli kogokolwiek zainteresuje to nic tylko pozostanie mi się cieszyć : - )
Dzień(okres) Pierwszy
tutaj "podepnę" dzisiejszy i poprzednie dni.
PPA
Na Firecashu siedzę stosunkowo krótko, polecił mi tą formę zarobku mój kumpel z klasy(dzięki Wojtek!

Od kilku dni dopiero zaczynam brać sprawę na poważnie i ustalam "harmonogram pracy" bo póki co w tym biznesie działam "po omacku"
Co zrobiłem by przybliżyć się do sukcesu?
- $ napisałem do dwóch mentorów PPA i zacząłem czytać więcej poradników(rozeznanie w branży)
- $ (na przestrzeni dłuższego czasu) założyłem 3 blogi w tym dwa rozwijam, niestety tylko na bloggerze.
- $ promuję swoje dwa filmiki na YT
- $ spamuję (chociaż w przemyślany sposób) moimi plikami
- $ dużo czasu poświęciłem na drobne sprawy np. ulepszanie bloga
Zyski.
TRENING
Na siłowni i ogólnie poza domem świadomie trenuję około roku. Moje wyniki nie są satysfakcjonujące bo często serwowałem sobie przerwy, od 2 miesięcy staram się ciągle coś poprawiać.
Aktualnie:
Wzrost
183
Obwód bicepsa
35
Obwód klatki
101
Obwód uda
47
Obwód w pasie
84
Waga
84
Obwód bioder
b.d.
Obwód przedramienia
29
Obwód łydki
36
AKTUALNE REKORDY:
Martwy ciąg: 90 kg (nie próbowałem więcej na razie)
Wyciskanie sztangi prostej na ławce poziomo(typowa klata): 85 kg
MOJE STARE DIETY
http://zapodaj.net/4c6dc522c170a.png.html
http://zapodaj.net/26a897bbd236d.png.html
http://zapodaj.net/bee1501cfa09c.png.html
Co zrobiłem by przybliżyć się do sukcesu?
- $ po raz kolejny pracuję nad swoją dietą tym razem(jako że nie lubię liczyć kalorii) postanowiłem sobie wypisać produkty i dania które spożywam np.
serek wiejski 200g 22B(gramy białka) 5W(5 gramów węglowodanów) 6T(6 gramów tłuszczu)
- $ poza 4 treningami na masę typu SPLIT(dzielenie partii) chcę zacząć trenować ACT (trening obwodowy) raz w tygodniu
- $ więcej uwagi zwracam na dopinanie mięśni i izolowanie ich, staram się więcej robić mniej pierdolić, stosuję rozgrzewkę, czasem cardio i rozciąganie po treningu
- $ zakupiłem przedtreningówkę S.A.W bo czasem nie ma sił po szkole trenować :[ i 2 kg carbo z firmy ActivLab
ZAKŁADY BUKMACHERSKIE
Na razie gram tylko na bet365 wkrótce planuję zacząć grać na pinnaclesports.
Wszedłem do gry miesiąc temu z 30 zł. (dostałem bonus 30zł) Grałem za 60 zł.
Aktualnie po wzlotach i upadkach po obróceniu około 160 zł mam 20 zł na koncie + ten oto zakład na dzisiaj

(strasznie licho, muszę się poprawić)
Wkrótce planuję wykupienie abonamentu u profesjonalnego typera, ale muszę odbić się te paredziesiąt złotych.
POZOSTAŁE
- kupuję/pożyczam jakąś gitarę i zaczynam się uczyć grać

- muszę przyswoić wiedzę z zakresu ekonomii i zarządzania firmą (wybieram się na olimpiadę przedsiębiorczości) jak mi idą przygotowania napiszę wkrótce (5 grudnia konkurs

2) i oczywiście jak mi pójdzie
- zaczynam codziennie uczyć się angielskiego szczególnie i reszty przedmiotów które będę zdawał na maturze(pol, mata, fiza, gera, technik)
na ten temat też strzelę notkę, opowiem jak z moim lenistwem i jaką mam wydajność - czy jestem zadowolony.
Z czasem będę uzupełniał temat i dodawał nowe aspekty mojej drogi "ku spełnieniu"
Pozdrawiam serdecznie wszystkich
Dawid.
http://www.youtube.com/watch?v=uwgBLJlKmfs