Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Cholera ;/ Wczoraj siedziałem z wami na TS3, a ja 15-20 min opuściłem go przed restockiem... Ale dobra, już 1 nagrodę wygrałem, resztę PTZ dam na sklepik
No, szkoda... Niestety w środku tygodnia o siedzeniu na kompie mogę pomarzyć. Jedynie weekendy, a i to nie jest pewne. Cóż, mówi się trudno, żyje się dalej. Zbieramy PTZ dalej i czekamy na następne restocki.
A i oczywiście gratuluję serdecznie szczęśliwcom (czyt.tym, którzy coś wygrali).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2010 08:32 przez Yanke$.)
to mnie tesh sie nie udalo wejsc w dobrym czasie i mac byl bardzo dlugo rok zbierania punktow i bez pocenia sie ze ktos nas uprzedzi mozna bylo miec ciekawy sprzet
Mój drugi restock i kolejne nagrody. W kwietniu koszulka, teraz $200 z 3 kont. Bardzo udany był ten wczorajszy moim zdaniem, spokojnie wbiłem bez napinania się z 3 kont po PayPale. Godzina OK, zero przycięć, "Whoops'ów", itp. Oby taki był każdy
Pozdro i dzięki dla ekipy z TS.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2010 10:33 przez wodnik1990.)