Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Restock był i się zmył !

Autor Wiadomość
RE: Restock był i się zmył !
Sprawdź:
Cholera ;/ Wczoraj siedziałem z wami na TS3, a ja 15-20 min opuściłem go przed restockiem... Ale dobra, już 1 nagrodę wygrałem, resztę PTZ dam na sklepik Wink
KÓRWA!!!!!! Akurat wczoraj zakaz na kompa ja pierdole!!!!!

SadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
Fak ;/ i znowu przegapilem . Ma sie to ku*wa szcescie ;|
No, szkoda... Niestety w środku tygodnia o siedzeniu na kompie mogę pomarzyć. Jedynie weekendy, a i to nie jest pewne. Cóż, mówi się trudno, żyje się dalej. Zbieramy PTZ dalej i czekamy na następne restocki.

A i oczywiście gratuluję serdecznie szczęśliwcom (czyt.tym, którzy coś wygrali). Big Grin
Małe pytanko, czego używaliście do wypełniania danych a raczej, co działało?

Hoffman, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
jeb wchodze a tam juz same tapety i paypale od 14000 ptz :/ a siedzialem na kompie jak sie restock zaczał tyle ze wyszedlem
Nie udało mi się wbic na restock. Ale przynajmniej wycieczka była udana Wink

Slivovica, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
to mnie tesh sie nie udalo wejsc w dobrym czasieTongue i mac byl bardzo dlugoTongue rok zbierania punktow i bez pocenia sie ze ktos nas uprzedzi mozna bylo miec ciekawy sprzetTongue
Mój drugi restock i kolejne nagrody. W kwietniu koszulka, teraz $200 z 3 kont. Bardzo udany był ten wczorajszy moim zdaniem, spokojnie wbiłem bez napinania się z 3 kont po PayPale. Godzina OK, zero przycięć, "Whoops'ów", itp. Oby taki był każdyWink
Pozdro i dzięki dla ekipy z TS.
Dla mnie ten restock to był miód! Wszystko chodziło bez zastrzeżeń,szybko. Zdobyłem wkońcu nagrodę! 25$ Smile
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Restock Dla nas już jutro ! + 3x Flash Restock SzUmI 56 18,594 04-05-2011 15:14
Ostatni post: Tech
  Restock, restock i po restocku. Kolejny jeszcze w tym tygodniu! Tech 14 6,754 03-12-2010 14:37
Ostatni post: Surlope
  DostaÅ„ siÄ™ na lipcowo-sierpniowy restock! Razer 42 16,169 01-08-2010 08:16
Ostatni post: ProSail
  RESTOCK RESTOCK RESTOCK Admin 112 26,996 05-03-2010 21:24
Ostatni post: Alcor
  Daty, daty, daty... Czyli kiedy możemy siÄ™ spodziewać pÅ‚atnych restock'ów! Razer 56 19,687 25-02-2010 07:04
Ostatni post: Zythus

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: