Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Forum o zarabianiu, zarabianie polega na inwestycji:
1) inwestycji czasu (praca na etacie)
2) inwestycja pieniędzy
A wy doradzacie lokaty, które są jednym z największych złodziejskich systemów.
Istnieje sporo o wiele lepszych sposobów: fundusze inwestycyjne, forex, giełda ...
Jak wspomniał mój poprzednik w ofercie Idea Banku znajduje się obecnie lokata Happy z oprocentowaniem do -5,10 %, na okres 1 miesiąca, bez konieczności zakładania konta. Lokatę można założyć całkowicie przez internet, a link do wniosku znajduje się w sygnaturze.
(31-08-2013 22:30)Sp00n napisał(a): Jeżeli w WBK miałbyś 1 mln. to miesięcznie miałbyś 5 tyś. złotych a za to można godnie żyć. Mój jest właśnie taki plan zarobić w internecie chociaż jakąś część a później wpłacić do banku.
A skąd Ty masz takie oprocentowanie w WBK, aby wyszło 5 tys na miesiąc od 1 mln to musiałbys dostać 7,4 % w skali roku, na dzień dzisiejszy nie szłyszłem aby banki były az tak rozrzutne.
Na lokatach można zarobić, ale strasznie mało. Może lepiej zainteresować się opcjami, gdzie zwroty są średnio 65% - 85% przy dość dużym ryzyku. Ale warto jednak brać to pod uwagę zwłaszcza, że za darmo są podawane analizy, których ostatnia skuteczność wyniosła 73%
Przy obecnych stopach procentowych (rekordowo niskie) lokaty płacą na poziomie inflacji. Najlepsze oferty typu 5% są prawie zawsze ograniczone czasowo 1-3 msc. oraz kwotowo 10-20tys. max per lokata/użytkownik. Przy okazji łatwo się wplątać w jakąś opłatę za kartę czy usługę na której cały ten zysk zniknie, dlatego warto dokładnie przeglądać regulamin.