Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. Mam mnóstwo monet z okresu PRL (również mam dwuzłotówki od 98 roku aż do teraz, ale to moja prywatna kolekcja i nie sprzedam ) natomiast monety z PRL-u są jak najbardziej na sprzedaż. Powiedz mi, głównie jaki rocznik Cię interesuje, a na pewno się dogadamy. Poza tym, u mnie w mieście na bazarze stoi pewien człowieczek i też wyprzedaje swoje monety. Są nawet niektóre 50 groszy za sztukę. Jeśli chcesz, to mogę kupić kilka i wtedy bym Ci je przedstawił. Jeśli jesteś zainteresowany, to możesz napisać do mnie na pw
UUU widzę, że się znasz To prawda. Ale większość myli je z tymi normalnymi. W sumie jest możliwe, żeby miał taką monetę, ale wyszło ich tylko 6000 więc duży odsetek możliwości, że jej jednak nie ma.