Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(22-04-2010 13:41)Daminn napisał(a): Ehh i tak pewnie będzie jak podczas restocku. Kiedy otworzą sklep każdy się rzuci i po chwili niczego nie będzie;] Chyba ze będzie tak że przez te 2 tygodnie będzie można składać zamówienia i czekać na wysyłki jakiś tam czas.
No nawet na pewno tak będzie że zamawiasz i czekasz na wysyłkę - nie można porównywac sklepu z restockiem, to że coś jest dostępne nie znaczy że fizycznie lezy w siedzibie lockerz i czeka aż ktoś to zamówi!!
(22-04-2010 13:51)Paviano napisał(a): Beta sklepu pewnie będzie tylko dla użytkowników z Z-List.
Po to jest narazie tylko dla z-listerów żeby uniknąć lagów, a jak zlisterzy wezmą sobie nagrody to dopiero otworzą sklepik dla wszystkich... Takie jest moje przypuszczenie
Fajna sprawa będzie z tym sklepem. Jeśli wszystko będzie tak jak ja to sobie wyobrażam (wy pewnie też) to będzie naprawdę wielki przełom dla lockerz. Niestety testowanie sklepu mnie ominie