Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Battlefield 3

Autor Wiadomość
RE: Battlefield 3
Sprawdź:
(26-10-2011 22:30)MalinaJUMPER napisał(a):  
(26-10-2011 21:37)Admin napisał(a):  @up

ta tylko żeby bf3 chodził Ci na multi z małymi lagami musisz mieć kompa za 3000+ zł kupionego w tym tygodniu Smile

System operacyjny: Windows 7 64-bit
Procesor: Quad Core
Pamięć: 4 GB RAM
HDD: 20 GB
Karta graficzna: kompatybilna z DirectX 11, z 1024MB RAM (Nvidia GeForce GTX 560, ATI Radeon 6950)
Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX

a i tak na full dedal nie pójdzie Tongue
a na ps3 full options i do przodu Smile
Że tak powiem panie adminie żeś dojebał ;]
Na moim kompie za 1500 zł (core i5-2400, Asus GeForce GT440) śmiga na med ~60FPS

a ja taką samą grafike jak Ty mam za 800 zł, bo za tyle kupisz PS3 Smile
Glosy: DDK (+2), Zythus (+2)
@UP: Powtarzam Tongue Ustawienia graficzne z PS3 są jak najniższe z PC bez antyaliasingu. A uwierz Jeppcio, medium, to na PS3 można pomarzyć ;p
Rozumiem, że grałeś już na PS3 tak ? Oczywiście w full
Glosy: DDK (+2), Zythus (+2)
Owszem, grałem w pełną wersję, jednak nie długo - koło 20 minut, kopia gry nie moja. Nie dyskutujmy na temat grafiki już Tongue

@EDIT : Kupowanie kluczy do gier na Allegro jest legalne, tak właśnie wyczytałem.
Ale nie do battlefield. EA ogłosiło że tylko oni, dice i ktoś jeszcze mogą sprzedawać. Inne klucze będą blokowane razem z kontem
Od wczoraj gram w BF3 wg. fajnie dopracowane wszystkie detale. Grywalność też jest dobra.
B3 jest ładniejszy na PC bo został robiony z myślą na PC ! To był ich główny kierunek. Konsole są stare ale mogą tyle co komputer, trzeba umieć tylko pod nie robić grę. Idealny przykład to studio Naughty Dog i ich wszech epicka gra Uncharted 3. Pozdrawiam
Ale jak oni mogą wykryć keya? Przecież nie przyjdą do domu i nie zobaczą czy masz płytę. Zawsze może się tak stać, że płyta się zniszczy, a key ocaleje. Dlatego też, BF3 można pobrać z Origina
Glosy: mikolaj90 (+1)
(26-10-2011 23:13)Morfit napisał(a):  Btw- Ja jeszcze w COOP'a nie grałem, czy kampania jest inna niż kampania singla ?

Tak, z tego co widziałem to jest tylko 6 misji i są one inne od singla. Za przejście coopa dostaje się chyba nawet jakieś bonusy w mp.

Nie kupujcie BFa bo strasznie uzależnia Big Grin Wczoraj pograłem chwile w tryb kampanii, potem przełączyłem na multi, no i jakoś zleciał cały dzień Lol A teraz długi weekend to dopiero będę gierczyć.
Glosy: Lontek (+1)
Jestem z Marellem w 4 misji coopa, gra się zajebiście, misja ze snajperami hard Sad
Odpowiedz