Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [AKTUALIZACJA] Informacje dotyczące weekendu - podwójne PTZ za dailies
LOCKERZ Saturday update: 1) Double PTZ for dailies today; 2) To answer a few questions about the next redemption: It WILL happen in December. We WILL be testing new ways to make it better. You will NOT know the date in advance. Stay tuned:-)
Nowa wiadomosc od lockerza na fejsbooku. Tlumaczenie na szybko:
1) Podwojne punkty za dailes dzisiaj
2) Odpowiedzi na kilka pytan nt. restocka: Restock bedzie w grudniu; beda testowac nowe sposoby zeby uczynic go lepszym; nie poznamy daty restocka, badzmy w pogotowiu
krzychu czego ty nie rozumiesz ? pisze wyraznie data nie jest znana godzina tak samo i znana nie będzie, może bedzie to 4 rano a może o 15 po południu.
Restock zrobia 3 razy w jednym dniu. Przestańcie zadawać pytania na które nikt nie zna odpowiedzi. Może być o 02.00, 07.00, 12.00 itd. ale tego nikt nie wie! tak samo jak daty restocku. Możemy się tylko domyślać i mieć nadzieje że nie zrobią go np. w wigilie.
(19-12-2009 20:52)DonHoracy napisał(a): Restock zrobia 3 razy w jednym dniu. Przestańcie zadawać pytania na które nikt nie zna odpowiedzi. Może być o 02.00, 07.00, 12.00 itd. ale tego nikt nie wie! tak samo jak daty restocku. Możemy się tylko domyślać i mieć nadzieje że nie zrobią go np. w wigilie.
Teraz nie wiadomo ile będzie restocków... i nie przypominam sobie, by było ich zawsze akurat 3.
Myślałem że w newsie na facebooku pisali o trzech ale teraz przejrzałem i nie ma nic takiego. Nie wiem skąd mi się ta trójka wzięła. Jedno jest pewne, będzie ich kilka w jednym dniu