Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[KONIEC] Lepszy wróbel w garści niz gołąb na dachu :)

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Na PayPal mogę wypłacić w ostateczności, ale nie lubię tego banku :-?

A jak uzbieram więcej, tzn. kilka złotych? :-D

Wszystko zależy od jednego buxa w u mnie w refbackach, który płaci na PP. Dla bezpieczeństwa wolę nie trzymać więcej niż 2-3$ na PP :-) Wszystko zależy od ilości $$$ na PAyPalu :->

Mam takie pytanie. Jak masz zamiar wypłacić refback skoro znasz tylko ogólną liczbę klików, nie znasz liczby zwykłych klików, tych tańszych, czy jeszcze innych?

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

Dobra. Zapisany na razie w Wasza-kasa.

[ Dodano: 2009-02-23, 14:33 ]
i w drugim tez Tongue

Sniechu, pisałem wcześniej.

mko101, potwierdzam :-P

Ten sposób za dużo nie da, ponieważ mam poleconego i jeszcze reklamuję PTP, więc nie wiem, jak to zrobimy. :idea:

wróbel, powiadasz ? może być i wróbelek, miauuu... :-P
(zupełnie przyzwoicie - ok 10 gr dziennie, czyli ok. 3 c)

zapisany do e-zarabiaj.net jako valdemar7

MoneyMaker napisał(a):wróbelek

O ile się nie mylę, to był kiedyś wróbelek na tym forum i pamiętam, że został połknięty (czyt. zbanowany) przez makaja. :idea:

Niech już zostanie wróbel, nie kombinujmy. :mrgreen:

Witam!
Zmieniłem trochę zasady naliczania refbacku w e-zarabiaj i waszej-kasie. Od tej pory refback jest liczony co miesiąc/tydzień dla wszystkich uczestników liczony wg aktywności. Jest to spowodowane tym, że w tych buxach są kliki konkursowe i kliki premium (wasza-kasa) i liczenie refbacku z klików jest niemożliwe. Dlatego policzyłem średnią ile mniej więcej można zarobić w refbacku 100% przy max aktywności miesięcznie. Te kwoty są podane pod firmami. Rozliczam wg liczby klików osoby najaktywniejszej):
100-75% - otrzymujesz pełną kwotę podaną w refbacku
74-50% - otrzymujesz 70% podanej kwoty
>50% - otrzymujesz 30-50% podanej kwoty

Dodałem też 2 nowe firmy i wróciłem waszą-reklamę Big Grin W tych buxach refback liczony jest normalnie, od ilości klików.

Enjoy! :idea:
Odpowiedz