Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tego czy nikt oprócz mnie o nim nie wie - nie wiem, nie sprawdze tego. Sam go odkryłem, przez przypadek(jest informacja w pierwszym poście, że od nikogo nie ściągnałem :-) ). Dodałem zmiany w pierwszym poście, przy "UWAGA".
No no, widzę, że makaj przekonałeś się do rEvolucji w zarabianiu w internecie. :mrgreen: Teraz to się wszyscy zlęcą jak muchy do... :->
Więc zbieramy 10 osób.
1. Sniechu
2. doiy
3. ...
Po uzgodnieniu z przewodniczącym oferty (Bloodme) :mrgreen: chętni będą w pierwszym poście, a gdy zbierze się 10 osób wpłacamy kasę na AP Bloodme.
Jakby co użytkownik [b:-|c8d07a1ff]proto2008[/b:-|c8d07a1ff] też jest chętny.
PS. Jeszcze 5 chętnych i można zarabiać. Mam nadzieje, że jeszcze dzisiaj będziemy mogli [b:-|c8d07a1ff]Bloodmowi[/b:-|c8d07a1ff] wpłacić kasę i zarabiać $$ :idea:
nie to żebym był złośliwy Boro! ale pisze się spoza a nie "z poza" :-) sam kiedyś myślałem i pisałem tak błędnie dopóki mnie nie uświadomiono.
dopiszcie mnie do listy