Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Vinted Resell | Dziennik DC1 » Droga do 300K/rok.

Autor Wiadomość
RE: Vinted Resell | Dziennik DC1
Sprawdź:
(03-08-2026 10:05)Madara Uchiha napisał(a):  ja dostałem znowu bloka pomimo wystawienia 3 ogłoszeń, niestety ale w Polsce na tym się gówno zarobi, rozmawiałem z koleżanką z roboty, to oni w Anglii sprzedawali na Vinted tam można bez multikont normalnie zarabiać na Vinted Pro

Ciekawe z czego to wynika, że u nas tak banują, a tam nie?

Szukasz hostingu dla strony lub bloga? Zobacz Kody rabatowe na hosting
RE: Vinted Resell | Dziennik DC1
(03-08-2026 10:05)Madara Uchiha napisał(a):  ja dostałem znowu bloka pomimo wystawienia 3 ogłoszeń, niestety ale w Polsce na tym się gówno zarobi, rozmawiałem z koleżanką z roboty, to oni w Anglii sprzedawali na Vinted tam można bez multikont normalnie zarabiać na Vinted Pro, no i nie ma obowiązkowego zusu, a u nas to gówno zarobisz. Każdy praktycznie kto na vinted sprzedawał z moich znajomych do dostał bana na stałe, a zakładanie codziennie multikont, żeby konto utrzymało się max tydzień jest bez sensu. Nie trzeba zakładać nowych numerów kont bankowych bo obczaiłem jak to zrobić bez tego ale no za każdym razem trzeba będzie kupować nowe urządzenie do nowego konta bo zapamiętują mac adresy urządzenia Sad średnio się opłaca, mój najlepszy dzień to 260 zł na czysto na vinted ale co z tego jak co chwilę banują

Zmiana konta nie ma sensu, skoro można je otworzyć w 5 sekund w aplikacji. Nowego urządzenia też nie potrzebujesz. Wszystko jest na discordzie w poradnikach.
https://discord.gg/g3cQwvJz7

[Obrazek: tKfNFkB.png]

#6 Początki - pierwsze 3 dni projektu

Mamy już na grupie zarobione ponad 3000 PLN, mimo że praktycznie wszyscy czekają jeszcze na paczki z Temu (więc to zarobek 2 osób). Bardzo mnie cieszy, że w strefie premium mamy już jakieś 11-12 osób, mimo że podesłałem link może z 4. ? Kilka osób dołączyło też z stąd, a tutaj zazwyczaj ludzie są bardziej pracowici, więc jestem zadowolony, że będzie z kim pracować.

Zapraszam pozostałych. Nie będzie już narzekania, że "ja nie umiem", "ja też bym tak chciał", "nie ma mnie kto nauczyć". Pierwszy miesiąc w połowie ceny - 49zł. Promocja się skończy, jak mi się tak zechce, ale póki co jest.

Na dniach postaram się też oficjalnie zgłosić na forum mentoring czy coś w tym rodzaju i oddać materiały pod ocenę admina.

[Obrazek: h0Fv8fB.png]
Odpowiedz