Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Vinted Resell | Dziennik DC1 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Vinted Resell | Dziennik DC1 (/Temat-Vinted-Resell-Dziennik-DC1-179267)

Vinted Resell | Dziennik DC1 - DC1 - Dzisiaj 06:43

[Obrazek: Ucg68L8.png] [Obrazek: So8TU5A.png]

Hej,
kłaniam się po długiej nieobecności na forum.

Testowo zaczynam prowadzić dziennik o sprzedaży na Vinted. Zajmuję się flipowaniem przedmiotów z Temu/Aliexpress, które wyglądają na warte znacznie więcej, niż kosztują. W pierwsze pół roku prowadzenia firmy miałem 100K przychodu, a cel na ten rok to 300K.

Dziennik będę aktualizował co kilka dni i zależnie od aktywności i zainteresowania, zobaczymy jak będzie z moimi chęciami do prowadzenia tego. Póki co jestem zawalony pracą 24/7 i borykam się z różnymi problemami technicznymi, ale wszystkiego dowiecie się w trakcie.

Zapraszam do śledzenia wątku, jak i moich sociali.
-> TikTok: https://www.tiktok.com/@dc1.z.vinted
-> Społeczność Discord: https://discord.gg/jcf8ej2Ye

#1 Start

Narazie mam giga problem ze spadającymi kontami, więc czekam aż świeżo utworzone chwilę poleżą, a ja skupiłem się w obecnej chwili trochę na składaniu pierwszego płatnego poradnika/e-booka. Zdaje się, że jestem już na finiszu i praktycznie mam gotowy produkt, z którym będę próbować sprzedaży, kiedy TikTok trochę się rozkręci. Nigdy nie zajmowałem się czymś podobnym, więc jestem trochę podeskscytowany tym, co uda się zdziałać. Szukam też kilku osób do recenzji, które chciałyby otrzymać e-booka za darmo i zdać mi feedback.
Kupiłem też dodatkowego macbooka do tworzenia kont (spadają głównie przez urządzenie, które jest już oflagowane z banem), więc czekam aż do mnie dotrze, chociaż jest to raczej rozwiązanie na moment. Na stałe będę pewnie próbował sił z jakimś serwerem z pulpitem zdalnym, ale zobaczymy.

Póki co wklejam kilka zdjęć z tego, jak wyglądało ostatnie pół roku firmy i zachęcam do udzielania się w temacie!

RE: Vinted Resell | Dziennik DC1 - Zaperr44 - Dzisiaj 09:12

Jeżeli byłbyś chętny jestem zainteresowany e-bookiem Big Grin
Swego czasu działałem sporo na vinted, ale tak jak większość zapewne w branży odzieżowej. Tyle, że to było parę lat temu i konkurencja była znikoma, a sprzedaż wysoka. Mam wrażenie, że Vinted teraz kompletnie spadło na psy. Większość ogłoszeń to nowe rzeczy z metkami wprost z fabryki. Duża cześć z nich w dodatku ze zdjęciami wygenerowanymi w AI. Jakim cudem takie rzeczy tam przechodzą? Przecież to miała być platforma second-handowa, a wychodzi że niczym się to nie różni od allegro/ebay. Stąd pytanie do Ciebie i może mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jak taka sprzedaż komercyjna przechodzi Big Grin Co do nowych kont mi też kiedyś jedno zleciało i dostała permanentnego bana. Odczekałem 2-3 tygodnie, założyłem nowe na nowy email,numer telefon a i specjalnie nowe konto bankowe też utworzyłem. I jak narazie śmiga cały czas i nie ma problemu.