Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-12-2010 15:23)MotorniczyTramwaju napisał(a): Ja tu czekam na tsie na restock Wii koło 23:30 i tu ZONK. Próba wbicia na LFE i ZONK. Siedziałem sam płakałem i nic nie zgarnąłem na restocku
Następnego dnia wbijam na Facebooka i widzę info to już się uspokoiłem
Spokojnie LFE wrociło więc dziś nagrode zgarniesz
(09-12-2010 15:46)CrisPL napisał(a): Już myślałem, że forum będzie musiało startować od nowa. Skoro awaria dysku. Normalnie załamał bym się gdyby tak się stało. Ale dobrze, że wróciliście
Nie ma takiej opcji admin co drugi dzien robi kopie bazy na własnym dysku, więc mogą nawet ukraść serwer a i tak będziemy istnieć
Cytat:Pamiętajcie że nie pozwolimy, by LFE kiedykolwiek znikneło z sieci, macie na to moje słowo, Nasze przedsięwzięcie ma wielkie plany na najblizsze lata
To mnie najbardziej cieszy
Rzeczywiście bez LFE jakoś dziwnie nudno było, nie myślałem że jestem tak związany z tym forum
NO NARESZCIE!
CO TO JEST CZEKANIE NA RESTOCK SAMEMU?
CO TO JEST NIEMOŻLIWOŚĆ PODZIELENIA SIĘ Z KIMŚ SWOIMI WYGRANYMI?
CO TO JEST ABY NIE MOC SIĘ PODZIELIĆ SWOJA PORAŻKĄ I WYŻALIĆ SIĘ?
CO TO JEST JAK NIE MA LFE?
TO JEST KONIEC
(09-12-2010 15:46)CrisPL napisał(a): Już myślałem, że forum będzie musiało startować od nowa. Skoro awaria dysku. Normalnie załamał bym się gdyby tak się stało. Ale dobrze, że wróciliście
Tez bym sie zalamal, skoro kolejny moj post bedzie 666
btw. Chcialbym go napisac z wygranym PS3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2010 18:14 przez Nayare.)