Awaria serwera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Awaria serwera (/Temat-Awaria-serwera-17754) |
Awaria serwera - Admin - 09-12-2010 12:41 Witajcie serdecznie,
Jak zapewne zauważyliście w związku z problemami technicznymi Nasze forum było wyłączone przez ostatnie 40 godzin. Wina nie leżała po Naszej stronie, awaria serwera była spowodowana uszkodzeniem dysku w serwerowni, jego wymiana na nowy oraz konfiguracja trwały aż 40 godzin za co serdecznie dziękujemy firmie serveradmin.pl (to był sarkazm, jeśli ktoś go nie wyczuł). Za zaistniały fakt chcielibyśmy Was serdecznie przeprosić, w ramach rekompensaty możecie być zapewnieni że w najbliższym czasie będziecie mieć więcej okazji do zgarnięcia forumowych kubków, odtwarzaczy mp3 czy innych upominków. Obecnie zostały aktywowane potrójne LFE$ przez 3 dni (3X3) byście mogli nadrobić stracone punkty. Od jutra zostaną przygotowane dla Was nowe aukcje (aukcja) i aktywacje bomb (bomba). PS. Chciałbym również podziekować za tak duże zainteresowanie portalem, mimo iż serwer nie działał 40 godzin dostałem kilkadziesiąt maili z pytaniami "co się stało", dziękujemy za zainteresowanie portalem. Pamiętajcie że nie pozwolimy, by LFE kiedykolwiek znikneło z sieci, macie na to moje słowo, Nasze przedsięwzięcie ma wielkie plany na najblizsze lata Po prawie dwudniowej przerwie pora wrócić do tego w czym jesteśmy najlepsi - Zarabianie/Wygrywanie czas zacząć! RE: Awaria serwera - Nayare - 09-12-2010 12:43 Nareszcie, klimat lcp to nie to samo co LFEEEEEEEEE! RE: Awaria serwera - D3S1DER1UM - 09-12-2010 12:49 Dokładnie jak Nayare napisał. Bez LFE nudno. Fajnie że forum już działa. RE: Awaria serwera - Nayare - 09-12-2010 12:56 No nie, po tych dwoch restockach mi sie "itemy" w sygnaturze nie mieszcza^^ RE: Awaria serwera - Miu - 09-12-2010 13:01 no nareszcieee!LFE powraca Suuuuper ;D RE: Awaria serwera - tomsonFCB - 09-12-2010 13:02 Uff dobrze, że już wszystko ok. Kampienie na restock bez LFE to porażka RE: Awaria serwera - ColdGold - 09-12-2010 13:11 (09-12-2010 13:02)tomsonFCB napisał(a): Uff dobrze, że już wszystko ok. Kampienie na restock bez LFE to porażka Dokładnie .... strasznie się kampi na restock bez ts'a RE: Awaria serwera - Tech - 09-12-2010 14:18 Heh, bez forum faktycznie jakoś tak pusto było. Dobrze, że już wszystko wróciło do normy i kampienie na restocki można zacząć RE: Awaria serwera - omisiu - 09-12-2010 14:38 W ogóle nie można czekać na restock bez tsa bo się spóźniłem... RE: Awaria serwera - DDK - 09-12-2010 14:49 Przez to, że nie działało LFE byłem jak odcięty od świata ^^. Bez kitu |