czy ktos planuje przyjechac nieco wczesniej? bo pod wzgledem logistycznym przydałby mi się ktoś z furą kto zabrał by ze mną kilka dodatkowych fantów które mi się już na pewno nie zmieszczą
#kostkarka?
#JBL PartyBOX?
czy inne fanty w innym przypadku część z nich odpuszczę bo dalej autobusa ZC się nie dorobiłem
przez "wcześniej" mam na myśli godzine około 11-12 na miejsce oficjalnie zapraszam od 14:00+
dzięki sponsorom MyLead oraz SkyTower-FX startowy pakiet wyżywienia/alko się pojawi, kilkanaście litrów walkera i kilka jacka, sałatki i pare smakołyków się pojawi, nie mniej tradycyjnie przypominam że na grilla najlepiej żeby każdy przygotował to co lubi i obkupił się w ulubione przysmaki alkoholowe, niby mały sklepik z wszystkim jest w pobliżu, ale do jakiś większych marketów z 10km trzeba przejechać więc lepiej zaopatrzyć się z góry, aby specjalnie nie jezdzić
Mile widziane będzie jeśli ktoś zgrzewkę wody niegazowanej przywiezie czy jakiś dodatkowy brykiet do grilla jeśli komuś po sezonie został bo u mnie po prostu już nie ma miejsca w becie