Sprawdź:
(15-02-2019 13:30)11natinka11 napisał(a): Tez sobie spisujesz na kartce jakie ankiety robisz? Ja za każdym razem jak robie ankiete piszę sobie na kartce, a wieczorem wprowadzam to do dziennika
Natinka, dopiero dziś zauważyłam Twój wpis, gdzieś mi niestety umknął wcześniej. jeżeli chodzi o spisywanie ankiet, to utworzyłam sobie plik w excelu i tam wprowadzam wszystkie dane, bo bez systematycznego spisywania ilości otrzymywanych ankiet i uzyskiwanych kwalifikacji, szybko bym się pogubiła

Pozdrawiam.
Witam

Weekend w pełni, a zatem czas na szybkie podsumowanie ankiet za okres 20-22 luty 2019r.:
1) Clixsense - otrzymano ankiet:
6, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety:
1
2) Badanie Opinii - otrzymano ankiet:
3, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety:
2
3) Poznaj.to - otrzymano ankiet:
1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety:
1
4) Greenpanthera - otrzymano ankiet:
9, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety:
1
5) Epanel - otrzymano ankiet:
1, uzyskanie kwalifikacji i ukończone ankiety:
0
Pierwszy raz zdarzyła mi się bardzo dziwna sytuacja w Clixsense. Wypełniłam całe badanie (trwające 24 minuty) dotyczące mocniejszych alkoholi (wódka i whisky), jednak na końcu nie pojawił się standardowy, zielony napis z gratulacjami, a informacja o niezakwalifikowaniu się do ankiety. Napisałam w tej sprawie do supportu, ale otrzymałam tylko (zapewne) automatyczną odpowiedź, że tak może się wydarzyć i jest to normalne. Czy ktoś z Was miał może kiedyś podobną sytuację? Tak, jak wspominałam wcześniej - bardzo chwalę sobie Clixsense i nigdy nie zdarzały mi się u nich jakieś błędy, czy niejasności, więc być może coś zrobiłam źle, ale jeszcze o tym nie wiem
Miłego weekendu, pozdrawiam