Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie.
Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.
Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:
Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
Zdobywaj odznaczenia i reputacjÄ™,
Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
Dostosuj swój prywatny profil,
Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!
Zaczynam czuć lekkie obciążenie psychiczne ze względu na to że minęło ponad 3 miesiące, poświęciłem masę czasu na SEO, strony niby poruszają się do przodu, ale czuję straszną frustrację że przez ten okres zarobiłem moze 10$. Miałem świadomość tego że potrzeba duużo czasu na 'tę branżę' ale pojawiają się myśli ''po co ja to robię'' i trochę mi się odechciewa. Kolejna załamka, muszę wyjśc z tego cało nie zamierzam się poddać i codziennie pracować, oglądnąłem przed chwilą wczorajszy odcinek MiroBurna, podniósł mnie troche na duchu. Niektóre rzeczy po prostu wymagają czasu i trzeba się z tym pogodzić.
Odnośnie SEO Plan z tamtego tygodnia zrealizowany wszystkie nisze dostawały codziennie linki o których mówiłem + przerobiłem praktycznie całą jedną stronę zarówno wizualnie jak i tekstowo bo była masakra xD
W następnym tygodniu dalej ten sam schemat linkowania.
Glosy:
16-02-2019 14:48
Ania Forumowy Maniak
Liczba postów: 1241
Dolaczyl: Jan 2012
Reputacja: 1712 Poziom ostrzezen: 0% Forum Gold: 215.61[Dotacja]
Warto sprawdzić:
Agik
Banned
Liczba postów: 65
Forum Gold: 0.00
Kolejny tydzień za mną, nie zrobiłem wszystkiego czego chciałem z przyczyn nie zależnych ode mnie, głównie pracowałem poniedziałek - czwartek no i dzisiaj jeszcze podlinkuje kilka stron oraz zrobię sobie plan na następny tydzień. Strony idą cały czas do góry, niektóre wolniej niektóre szybciej czasami gdzieś się wybija i zaraz spadną różnie to bywa
Wygasły mi prawie wszystkie konta na serpyou, nie chce mi się teraz tego dodawać, zrobię to pewnie w następny piątek/sobotę dam sobie tydzień bez sprawdzania pozycji może zaskoczę się pozytywnie
Duży progres w pozycjach pierwszej strony którą zrobiłem, kilka fraz top 1 ale mało oblegane, ostanie 7 dni to:
Mimo tego bardzo mały współczynnik klikalności w generator, mało konwersji, ale może to za wcześnie jeszcze na wyciąganie jakiś wniosków.
Pozycje:
Będzie dobrze
Do następnego!
Glosy:
24-02-2019 17:28
Kirito92
Aktywny
Liczba postów: 205
Reputacja:
72 Galeria Wygranych: Tutaj Forum Gold: 155.00
Jakiekolwiek postępy póki co widać na dwóch pierwszych stronach które założyłem, reszta leży i kwiczy chociaż je linkuje cały czas kiedy tylko moge chyba potrzeba im jeszcze trochę czasu.
Odnośnie strony nr 1 mam pytanie do 'wyżej ustawionych' spójrzmy na statystyki ostatnich 30 dni:
Można wywnioskować że prakycznie tylko 1/3 klika w generator na stronie, są to w miare 'normalne statystyki czy mam się czym martwić?'
Przekierowanie na generator jest praktycznie od razu widoczne po wejsciu na strone oraz po 2 akapicie w tekscie duży obrazek ala 'go to generator'
Na ogads ustawione min. 2 konwersje - content locker, nie próbowałem niczego innego, konwersja w miare dobra - 26% tym się nie przejmuję za bardzo chociaż wiadomo może być lepiej
I serpy 1 strony żeby nie byłoo nudno
Glosy:
03-03-2019 11:55
EfectiveWork
Forumowy Fanatyk
Liczba postów: 998
Reputacja:
654 Galeria Wygranych: Tutaj Forum Gold: 0.00
Nie czekaj na odpowiedź - testuj - każda nisza jest inna i siłą rzeczy ja sprawdziłem wszystkie informacje, które udało mi się zdobyć po czym zrobiłem całkiem po swojemu i na ten moment nie narzekam 2
Testuj próbuj, notuj wyniki, porównuj i będziesz miał odpowiedź!
Glosy:
03-03-2019 13:31
Pani Ania Prawa reka Admina
Liczba postów: 997 Forum Gold: 550
Dolaczyla: Feb 2011
Reputacja: 777
Warto sprawdzić:
broofie
Lojalny Forumowicz
Liczba postów: 2,540
Reputacja:
1177 Odznaczenia: (Zobacz Odznaczenia) Poziom:
Forum Gold: 14.01
(03-03-2019 11:55)Adrad napisał(a): Podsumowanie kolejnego tygodnia
Jakiekolwiek postępy póki co widać na dwóch pierwszych stronach które założyłem, reszta leży i kwiczy chociaż je linkuje cały czas kiedy tylko moge chyba potrzeba im jeszcze trochę czasu.
Odnośnie strony nr 1 mam pytanie do 'wyżej ustawionych' spójrzmy na statystyki ostatnich 30 dni:
Można wywnioskować że prakycznie tylko 1/3 klika w generator na stronie, są to w miare 'normalne statystyki czy mam się czym martwić?'
Przekierowanie na generator jest praktycznie od razu widoczne po wejsciu na strone oraz po 2 akapicie w tekscie duży obrazek ala 'go to generator'
Na ogads ustawione min. 2 konwersje - content locker, nie próbowałem niczego innego, konwersja w miare dobra - 26% tym się nie przejmuję za bardzo chociaż wiadomo może być lepiej
I serpy 1 strony żeby nie byłoo nudno
Możesz dla uwiarygodnienia nagrać filmik dla swojej niszy i pokazać jak korzystasz z generatora. Powinno znacząco podnieść konwersje i współczynnik kliknięć do wyświetleń.
Wystarczy chociażby Camtasia Studio 8 do tego procesu. Na Noxie ściągasz gierkę (jeśli to nisza pod mobile), nagrywasz, odpowiednio edytujesz tak aby osoba myślała, że hack faktycznie działa.
Ma to 2 kluczowe zalety:
udowadniasz działanie generatora,
wypełniając oferty pokazujesz że nie są zainfekowane (istnieje dziwne przeświadczenie, że pod ofertami z Content Lockera ukrywają się wirusy, trojany. Ludzie nie są uzmysłowieni że są to zwykłe apki z oficjalnego sklepu).
Glosy:
03-03-2019 14:22
Adrad
Świeżak
Liczba postów: 32
Reputacja:
19 Forum Gold: 0.00