Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zleciłem wypłatę: 32 PLN (BO-PANEL)
Zakupiłem Mentoring od Czaq
Wykonałem Ankiety/Akcje
Pograłem na Ruletce
Zarobiłem 14 PLN na wymianie pieniężnej
Otrzymałem zaległą wypłatę z MyPay w wysokości 15 PLN
Co dalej ?
Kontynuacja przygody z Ankietami, CS:GO oraz Transakcjami.
Sprawdzenie poradników od Czaq'a, które pozwolą mi poszerzyć swoją wiedzę na temat innych sposobów dotyczących zarabiania.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2018 20:16 przez prorex3h7.)
(02-12-2018 20:32)gwizdek1 napisał(a): Duży masz poziom, że tyle coins wyplacasz dziennie?
Można tak jak kiedyś wypłacać u nich w skinach do cs go ?
Wcale na stronie gamblingowej opartej na cs:go nie można wypłacać skinów do cs:go
Weź przestań pisać takie durne posty , aż żal mi się ciebie robi
Tutaj nie masz racji, można wypłacać skiny w postaci 'VGO SKINS' a następnie wypłacać je jako normalne skiny.
Tak czy tak będzie , a raczej jest to skin do cs'a
Zal to mi się Ciebie kolego robi, gdybyś był choć trochę zorientowany, to wiedzialbys że strona przez bardzo długi czas nie miała opcji z wyplaciem skinow do cs go, ale z resztą czego można oczekiwać od takiej osoby, typowy cebulak.
Mam wrażenie że tak chodzisz po forum żeby tylko się do czegoś móc dopie...lic
(02-12-2018 20:32)gwizdek1 napisał(a): Zal to mi się Ciebie kolego robi, gdybyś był choć trochę zorientowany, to wiedzialbys że strona przez bardzo długi czas nie miała opcji z wyplaciem skinow do cs go, ale z resztą czego można oczekiwać od takiej osoby, typowy cebulak.
Mam wrażenie że tak chodzisz po forum żeby tylko się do czegoś móc dopie...lic
Po 1 jak nie było możliwości wypłacania skinów to po co strona istniała?
Po 2 nie jestem cebulą może ty jesteś nie wiem , nie mnie to oceniać
Po 3 jak bym chciał się dop**rdolić do czegoś to bym poszedł na pierwszy lepszy let's play z gry i bym się kłócił z takimi jak ty
chcesz dalej pisać to zapraszam na pw
Tobie prorex3h7 życzę powodzenia i większych zarobków
Otrzymałem wypłatę z BO-PANEL - 32 PLN (Nie spodziewałem się, że w jeden dzień przeleją pieniążki na konto)
Otrzymałem wypłatę z TNSONLINE - 52 PLN (Tutaj również szybko, zaledwie 5 dni :huh
Wybrałem dodatkową metodę, nowy sposób zarobku, będę powoli robił zaplecze (Facebook/Snapchat/Instagram), jak zacznę zarabiać pierwsze pieniążki podam wyniki i powiem coś więcej.