Sprawdź:
Dzisiaj wieczorem zrobię małe podsumowanie tygodnia, aby wiedzieć, na czym stoję.
Bardzo fajna niedzielna oferta, dlatego podaję dwa kupony
Pierwszy kupon:
1. AZS Olsztyn - Cuprum Lubin
Pomimo tego, że Olsztyn wraca z kwarantanny, stawiam na nich. Cuprum gra bardzo słabo, nie potrafią grać z wysokim blokiem, generalnie ich gra odstaje od zespołów z PlusLigi. Olsztyn ma kilka armat na zagrywce, jak one wypalą, to zmiotą Cuprum z parkietu. Stawiam na zwycięstwo Olsztyna, jedyne czego się obawiam, to ich powrót po koronawirusie, który jest dosyć bolesny przy dłuższym meczu.
Typ: AZS Olsztyn wygra, kurs: 1,33
2. VERVA Warszawa - Zawiercie
Konsekwentnie gram na Warszawę. Zawiercie wraca po koronawirusie, a w grze VERVY widać sporą poprawę. Wróciły trzony zespołu, grają u siebie.
Typ: VERVA Warszawa wygra po kursie: 1,70
3. Vitality - FaZe
Przenosimy się do CS'a. Vitality, które jest w mega gazie gra z FaZe, które z meczu na mecz gra lepiej. Mimo wszystko map pool ogromnie na plus dla Vitality, jedyna mapa na której FaZe ma wyższe win ratio będzie zbanowana. Zywoo i spółka po prostu nie mogą przegrać takiego meczu.
Typ: Vitality wygra, kurs: 1,35
Łączny kurs: 3,05
Drugi kupon:
1. Hurkacz/Aliassime - Pavic/Soares
Spora niespodzianka, że Polak i Kanadyjczyk doszli aż do finału. Tutaj wydaje mi się, iż nie będą w stanie wygrać, ponieważ po drugiej stronie siatki dobrze zorganizowana para deblowa. Gram na Pavica i Soaresa.
Typ: Pavic/Soares wygrają po kursie 1,40
2. Lazio - Juventus
Stara Dama wraca na dobre tory. Powrót Cristiano Ronaldo to ogromna wartość dla tego drużyny. Bałbym się jednak zagrać czyste zwycięstwo Juventusu, ponieważ mogą odczuwać zmęczenie po meczu w Lidze Mistrzów. Lazio razi sobie calkiem dobrze, ale uważam, że nie mają aż tyle argumentów, aby odprawić z kwitkiem Juventus.
Typ: Juventus lub remis, kurs 1,23
3. Leicester - Wolves
Leicester lub remis. Dlaczego? Wolves jest wysoko w tabeli, ale te zwycięstwa nie są przekonujące. Grali ze slabszymi zespołami, a i tak mieli problemy. Leicester jest w gazie, potrzebują trzech punktów aby zaczepić się na grę o mistrza w tym sezonie.
Typ: Leicester lub remis, kurs: 1,33
Kurs łączny: 2,29
Gramy na bukach, które zabierają nam z głowy podatek. Ja grałem na Totalbecie. Good luck!