Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Co dalej ?

Autor Wiadomość
RE: Co dalej ?
Sprawdź:
To zrób coś żeby być po tej drugiej stronie, a nie tylko narzekasz.
Bardziej mi chodzi o to że te stawki za koncerty są chore, 10-15 a nawet 30 tys za godzinny koncert ?

Widać że nie ma sprawiedliwości na tym świecie
Nie ma co się użalać nad sobą i nad tym jaki to ten świat jest okrutny. Przestań się oglądać na innych i zrozum jak szybko Ci minie życie Wink Sam piszesz, że nie ma sprawiedliwości i ledwo można przeżyć do wypłaty, więc zrób coś, żebyś zarabiał więcej Wink

Co do koncertów - gdyby ludzie za to nie płacili, wykonawcy nie mieliby tak wysokich stawek. Jest popyt, jest podaż Smile
Mam do Was takie małe pytanie bo sam nie wiem co robić.

Chciałem zatrudnić się do hotelu znam ang. Wysyłam swoje CV po hotelach do 0 odzewu. Raz byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. Każdy wymaga dośw.

Druga sprawa myślałem o kursach na koparki itp.......ale szukając pracy tez ludzie chcą doświadczonych

...wiec jestem w czarnej d......

co robić ? poradzicie coś ?
Może znaleźć pracę w jakimś małym hoteliku/moteliku aby nabrać tego doświadczenia na te 3-6miesiecy? W miedzy czasie składać wszedzie gdzie masz ochote Smile
Zawsze to lepsze niz siedziec i zamulać Rest Smile

[Obrazek: mentoring.png]
U mnie w okolicy (wies ~20k luda) czesto oglaszaja sie rozne biura, ktore organizuja kursy i staze z funduszy UE. Poszukaj u siebie czegos takiego jak nie masz pomyslu.

Ogolnie to polega na tym, ze szukaja Ci stazu i za niego placa ~1500zl, a potencjalny pracodawca dostaje niewolnika (nie ponosi zadnych kosztow) Wink zawsze to jakis start.
Mam wrażenie że w życiu trzeba mieć szczęście,bo jak nie masz jego to trudno Ci odnieść sukces
Odpowiedz