Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(20-03-2016 15:32)Delsar napisał(a): @[full2000]
Ciesze się za taki post! Na tym forum obserwowałem najbardziej Ciebie! Strasznie byłem zainteresowany zarabianiem na instalacjach, ty jako Forumowy Master PPI strasznie mnie zaciekawiłeś. Przejrzałem Dziennik, Poradniki i serwisy które polecasz. W sumie to wstyd się przyznać, ale śledziłem Cię
Podczas zajmowania się spamem, spróbuję robić zaplecze pod PPI i będę strał się coś zaczynać w tym kierunku. Gratuluję Ci takich zarobków i myślę, że zdobędę choć kawałek tego co ty osiągnąłeś w PPI
Cieszę się że wzorujesz się na mnie. Postaram się nie zawieść !
Powiadasz że czytasz dziennik, właśnie dodałem nowy wpis (klik!)
Aktualnie nie zarabiam już tylko na PPI ale i na innych metodach ...
P.S
Tego kwiatu pół światu i dziewczyne możesz znaleźć sobie bliżej... Szczerze mówiąc wydać na jedno spotkanie z laska 500 zł nie będąc z nia to przesada jak dla mnie ale kto co lubi... Lepiej na imprezy wydać i tam poznasz wiele dziewczyn ;D Serio, przemyśl to!
P.S
Tego kwiatu pół światu i dziewczyne możesz znaleźć sobie bliżej... Szczerze mówiąc wydać na jedno spotkanie z laska 500 zł nie będąc z nia to przesada jak dla mnie ale kto co lubi... Lepiej na imprezy wydać i tam poznasz wiele dziewczyn ;D Serio, przemyśl to!
Jak się chłop zakocha to amen, a z tego co widać to autor dziennika chyba własnie taki stan przeżywa powodzonka!
P.S
Jak się chłop zakocha to amen, a z tego co widać to autor dziennika chyba własnie taki stan przeżywa powodzonka!
Zawsze się można odkochać, to bardziej zauroczenie niż miłość
Ja to nie wyobrażam sobie związku na odległość, widzieć się raz na kilka miechów... Nie wiesz co ona tam robi, ona nie wie do końca co ty robisz... Ona Cię chłopie może zdradzać ,a powie że jest z koleżankami dlatego nie odpisywała i jak to sprawdzisz?
morenox ma racje! Mówisz, że z większościa nie da się porozmawaić, to udarzaj do tej mniejszości! W każdym mieście znajdzie sie perełka lub kilka! Które są warte uwagi!