![]() |
Zbieramy na dziewczynę! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zbieramy na dziewczynę! (/Temat-Zbieramy-na-dziewczyne-130691) |
Zbieramy na dziewczynę! - Delsar - 20-03-2016 12:04 Coś o Sobie!
Mam na imię Tomek posiadam 17 lat i zbieram na kratę wódki, jakby któraś była chętna to szukam też miłej Pani na noc ![]() Jestem na tym forum od 2012 roku, każdego dnia wchodziłem i czytałem działy tj. Kupię/Spzedam, Dzienniki Pracy, Poradniki, Boty i Nowe serwisy zarobkowe. Nadszedł czas bym założył tutaj konto i zaczął wreszcie zarabiać! Wszystko dzień w dzień czytałem i sprawdzałem w praktyce... No dobra, sprawdzałem tylko przez 5-10 min ![]() Czytałem wiele poradników! Ale jestem tak leniwy by sprawdzić jak to wgl funkcjonuje... Moja najdłuższa praca na jednym sposobie to 2 dni. W internecie zarobiłem przez te 3,5 roku jakieś 300zł ![]() Zarabiałem na PPI i SubSMS. Chciałbym to zmienić! Zakładając ten dziennik chciałbym się zmotywować, ponieważ zawsze się zniechęcałem do wszystkiego co mi nie wychodziło... Myślę, że wasze miłe słowa mnie zmotywują (jeżeli wgl je napiszecie ![]() Coś o moim celu: Poznałem ostatnio dziewczynę ma pewnym wyjeździe. Dziewczyna po prostu zaje*ista! Charakter, wygląd i jej całokształt! Dziecko się zakochało i teraz musi sobie jakoś poradzić ![]() Po przyjeździe do domu powiedziałem sobie, że tak nie może być! Przez rok szukałem dziewczyny która choć troszeczkę jest normalna! W sumie powodzenie u płci przeciwnej mam nawet duże(Alvaro ![]() ![]() ![]() Dlatego bardzo zależy mi na tej dziewczynie! Chcę tą i żadną inną! Chciałbym poj*bać ![]() Na co zbieram i ile? Autobus: 100zł (obydwie strony) Hotel: 200zł (3 dni noclegu) Pieniążki ze sobą: 100zł Prezent: 100zł RAZEM: 500zł Ile mam czasu na zebranie? Czas mam do 30 Kwietnia Pozostało: 41 DNI Gdzie chcę zarabiać? Chciałbym zarobić na LeadMore i FireSub Z racji, że mam tam jakieś środki to chciałbym dozbierać do wypłaty. Resztki na koncie: LeadMore: 15zł FireSub: 7.50zł Będę zarabiał na Spamie Facebook ![]() Kiedyś chciałbym wrócić do PPI, bo to super sprawa na dłuższą metę! RE: Zbieramy na dziewczynę! - xcube2 - 20-03-2016 12:06 Powodzenia ! RE: Zbieramy na dziewczynę! - DzejkobPL - 20-03-2016 12:07 Powodzenia. ![]() RE: Zbieramy na dziewczynę! - Kerak22 - 20-03-2016 12:15 Jak dobry pomysł masz to i na spamie zarobisz ![]() RE: Zbieramy na dziewczynę! - Shadow271 - 20-03-2016 12:18 Powodzenia! RE: Zbieramy na dziewczynę! - Robaczek12 - 20-03-2016 12:26 Pożycz od rodziców 5 stów powiedz ze kochasz znalazles ta jedyną szukaleś całe życie ![]() ![]() Powodzenia życzę nie podawaj się RE: Zbieramy na dziewczynę! - Giorgios - 20-03-2016 12:27 powodzenia, dasz rade! RE: Zbieramy na dziewczynę! - konrad123456789 - 20-03-2016 12:31 Powodzenia. Fajny cel ![]() RE: Zbieramy na dziewczynę! - Nupek369 - 20-03-2016 12:40 Fajnie się czytało, życzę powodzenia i czekam na więcej. ![]() RE: Zbieramy na dziewczynę! - Delsar - 20-03-2016 13:45 Dziękuję wszystkim za miłe słowa, jak pisałem MOTYWUJĄ MNIE! Zaraz zabieram się za dodawanie grup i pierwszy Spamik ![]() @[Robaczek12] No raczej nie zrobię tego. Powiedzą, że w dupie mi się poprzewracało i tyle.. Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. "Okradną Cię w internecie i jeszcze problemów nam narobisz" Takie jest zdanie moich rodziców. ![]() |