Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go!
Sprawdź:
2016-01-03
Siema! Wszystko bardzo spoko idzie, jednak nie tak szybko jak bym chciał. Co do forum - prawie zrobione, rzucę wam linka - http://onlygame.pl/ . Serwery są w budowie trzy:
CSGO#1 - 50% zrobiony, postawiony pare pluginów jednak technik chwilowo nie ma czasu.
CSGO#2 - 90% zrobiony, stoi, pluginy są pozostało połączyć z domeną i jazda
MINECRAFT #1 - 70% zrobiony, stoi, pluginy są jednak problem z gildiami, technik nie wie jak to rozwiązać
Dojdzie za miesiąc jeszcze jeden całkowicie gotowy serwer minecraft.
Siłownia - chodziłem, żaden trening nie opuszczony. Diete także trzymam więc baardzo dobrze . Spróbowalem ile max wejdzie na klatę za jednym powtórzeniem, weszło 60kg!
(03-01-2016 13:34)BartekHelp napisał(a): 300zl byłoby marzenie
Teraz niestety w uj tych serwerów i trudno o gracza. Jak reklamowałes 1,6?
Dzięki
Nie wiem czy pamietasz te czasy ale na kazdym forum o cs był dzial do reklamowania gotowa reklama. Osoba ktora zrobila np. 30reklam dostawala Vipa na miesiac. Kolejny sposobel to spam na innych serwerach oraz reklama na serwery.wiaderko
Podejrzewam że gdzieś w panelu admina. To jest MyBB, rozbudowany system, na pewno musi być taka opcja.
Albo po prostu podmień logo oryginalne na swoje od strony serwera nie zmieniając nic w panelu admina.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2016 20:35 przez Ando.)
@2up
Do prezentacji i tak będę potrzebował grafika wiec wlasne logo będzie dobrym pomysłem
@up
Patrze na profilu masz 15lat, nie rozumiem do końca Twojego posta ale jeśli był on zapytaniem o mój wiek - mam 14 lat
Ps. Znacie taniego, w miarę dobrego grafika?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2016 23:08 przez BartekHelp.)
Jak chcesz zarabiać na serwerach CS,to nawet ich nie zakładaj,bo się ostro przejedziesz w obecnych czasach.
Od około wakacji 2014 nie opłaca się to jak dawniej,gdzie w miesiącu można było nawet 3k wyciągnąć poza opłatami. Jestem ciekaw czy na reklamę zarobisz i opłaty.
Ale oczywiście powodzenia życzę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2016 01:42 przez Prizmo*.)