![]() |
Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! (/Temat-Jedyny-taki-rozwoj-serwerow-minecraft-oraz-cs-go-126409) |
Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - BartekHelp - 29-12-2015 19:20 Cześć! Chciałbym Cię zaprosić do czytania mojego dziennika. Na początek może powiem co i jak. Moim marzeniem od dłuższego czasu, jest uzyskanie porządnego, stabilnego zarobku bez naciągania ludzi na Suby, PPA czy inne rzeczy. (Rzecz jasna gdybym zarabiał na tych subach grubszy hajs bym na nich pozostał ![]() Vinesy - Brak pomysłu na porządną reklamę Motocyklowy kwejk - Zdobyłem w uuuj fanpagy, jednak pod koniec zabrakło motywacji, wszystko zaprzepaściłem. Jackpoty cs:go - Nie ogarniałem tematu, za wysoka poprzeczka jak dla mnie. Teraz mam nowy pomysł - zrobić sieć serwerów Minecraft, CS:GO a jak się powiedzie to i do innych gier ![]() Pieniądze na hosting są, i to bardzo duże. Ekipa nazbierana, także bardzo porządna. Na ten moment mam ekipy do dwóch serwerów minecraft, i jednego człowieka który może postawić cokolwiek sobie zażyczę - minecraft, cs, metin tibia itd... Dodatkiem do mojego dziennika będzie siłownia. Będę opisywał progresy siłowe, centymetrowe ( ![]() ![]() Dziennik będzie miał kilka celów, nie będę go prowadził codziennie. Cele będą to - Minecraft serwer 1 - online/max /// zysk lub strata - Minecraft serwer 2 - online/max /// zysk lub strata - CS:GO serwer 1 - online/max /// zysk lub strata - Dieta - utrzymana lub nie utrzymana - CM - wzrosty, spadki bicepsa, klaty ![]() Pierwszego lub drugiego stycznia zakupię serwery - wtedy okaże się co dalej, kiedy serwery będą miały pierwszy start. Pozdro!
RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - MistGun - 29-12-2015 19:24 Ogarnięcie jackpota jest bardzo proste ;0 Powodzenia. Odp: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - Sahya - 29-12-2015 19:30 Powodzenia. Można spytać skąd hostujesz serwery? Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2 RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - Obamakiller - 29-12-2015 19:31 Dziennik po prostu mega ![]() Jak ktoś ma jakiś pomysł walić pw ![]() RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - BartekHelp - 29-12-2015 19:31 Dzięki za miłe słowa. Hosting to Mintshost. Ps. Jeśli ktoś ogarnia jak zrobić automat w kupowaniu vipów/svipów zapraszam gg 49950869 RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - Krechaman - 29-12-2015 23:39 Szkoda, że GO. W 1.6 bym pograł. Gimby nie znajo ![]() RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - BartekHelp - 29-12-2015 23:45 Znajo Znajo ![]() 1.6 tez pewnie zawita ![]() Dzięki ![]() RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - AlexExample - 03-01-2016 02:27 Krechaman, hajs zarobi to spokojnie zrobi 1.6 poza tym dla go to juz ręce ocieram bo z chęcią wbije na twój ![]() Dość nie typowy dziennik i pomysłowy to należy się punkcik honoru chwaly bicka i sławy ![]() RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - Arkam - 03-01-2016 03:54 (29-12-2015 19:31)BartekHelp napisał(a): Dzięki za miłe słowa. Hosting to Mintshost. 100% Odradzam mintshost. Byłem jednym z ich pierwszych klientów i mam z nimi dość duże doświadczenie. Brak kompetencji u osób odpowiedzialnych za bok. Nie potrafią poprawnie skonfigurować blackhoolingu przez co często blokują wszystkie zagraniczne połączenia. Często brak dostepu do serwerów przez rzekome ataki ddos na serwer matkę oraz masa innych problemów. Jeżeli planujesz zrobić coś na poważnie to jak tylko środki Ci na to pozwolą zawiń się z mintshostu/bizneshostu jak tylko będziesz mógł. Powodzenia ![]() RE: Jedyny taki - rozwój serwerów minecraft oraz cs go! - BartekHelp - 03-01-2016 09:16 Alex - dokładnie, będzie hajs to będą następne serwery ![]() ![]() Arkam - Narazie kupię dwa serwery u nich - jeden pod minecraft, drugi pod csa. Jeśli będą lagi to pewnie się przeniosę ![]() ![]() |