Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych!

Autor Wiadomość
RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych!
Sprawdź:
Ja zmieniam jak wysyłam do nieznajomych a co do icq to oni piszą jakimiś skrótami i nie rozumiem o co im biega Sad Jeszcze 11 osób do z-listera potrzebuje Sad
mógłby ktoś mi podać jakieś e-meile osób chętnych do zarejestrowania się ? Ja siedze na tym czasie i nikt nie chce się zarejestrować Sad
Albo dajcie jakąś przykładową rozmowe
Próbowałem. Podpisałem się jako "SexyPussy" i mnie wypieprzyli z chata ;p
Muszę nadmienić że jak się znajdzie ktoś 'nakręcony' to sposób może stać się obleśny i wogóle nieprzyjemnySad

Ale 2 osoby już są i to się liczyTongue jak to mówią cel uświęca środki
JA zdobylem polowe freinds przez dawanie kasy w grze mmorpg my-fantasy , reszte wzieli mi sie koledzy i pisalem na steamie Smile
ja tez mam dobry sposób stronka http://www.omegle.com ! nie musisz sie rejestrowac tylko znac dosc dobrze angielski ale w dzisiajeszych czasach to chyba mały problem. Piszesz ze jestes Katie i ze zbierasz zaproszenia na dzieci czy cos takiego . :]
nie działa to ....

pomyliłem sobie słowa xD
haha, niezły pomysł, zwłaszcza, że na czatach to przeważnie siedzą jakieś oblechy, co tylko o jednym myślą.

a nie można po prostu założyć kilka kont e-mail i fikcyjnych kont ? czy oni to sprawdzą czy coś w tym stylu ? ;>
Tak mogą to sprawdzić. Smile
Ja tam wlazłem na kurnik napisałem, że dają nagrody za darmo napisało ze 20+ osób przyjęła 1/2 potem wbiłem na tibie oferowałem tibijską kasę za zarejestrowanie i złapałem ze 20 osób =]
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Tasker na Win7/Vista (Bardzo Å‚atwy sposób) MotorniczyTramwaju 12 23,609 13-11-2011 19:44
Ostatni post: pawelk3k
  Jak przyÅ›pieszyć FireFoxa - skuteczny sposób Alcor 40 22,844 02-10-2011 19:51
Ostatni post: Alcor
  Play Booster - nowy sposób na oglÄ…danie filmików Lockerz ;) tomko111 74 25,508 28-04-2011 20:23
Ostatni post: norek
  Tasker Nowy sposob na formularz deadwheel 18 9,845 31-10-2010 13:35
Ostatni post: Magnus
  Mouse Recorder Pro - Pewny sposób na Win7 Driver 5 11,223 27-09-2010 19:05
Ostatni post: Driver

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: