15 kwietnia
Programy partnerskie - produkty bankowe
Ostatnie dni bardzo ciężkie, pełne pracy, dlatego że dobiega końca okres paru świetnych promocji bankowych, dlatego chcę dotrzeć do jak największego grona odbiorców.
Biorąc pod uwagę fakt, że praktycznie zacząłem działać z dnia na dzień bez przygotowania bez zaplecza to efekt jak najbardziej zadowalający dla mnie.
Jak się trochę uspokoi okres promocji bankowych, postaram się więcej napisać na temat tego jak szukać takich promocji z kim podjąć współpracę, na co zwracać uwagę itp. na chwilę obecną jednak ten temat musi jeszcze trochę poczekać
Chociaż jedna osoba z forum już zaczęła się tym tematem interesować i pierwsze wskazówki ode mnie otrzymała. Mam nadzieje, że wyniknie z tego dobra współpraca
Autorski projekt gwarantowane 100 zł
Tutaj też trochę roboty w ostatnim czasie było nowe zainteresowane osoby dołączyły a także starzy można powiedzieć wyjadacze już wchodzą w kolejne projekty co wiąże się z ciągłym nakładem pracy.
Na stronie internetowej
jakzarobic100zl.pl dodałem nową promocję i parę wpisów żeby przypomnieć o kończących się akcjach bankowych gdzie można zgarnąć pieniądze.
Łącznie praktycznie bez wysiłku można zgarnąć min 150 zł.