Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Lockerz Play Accelerated - automatyczne oglądanie filmików w Play
mam pytanie kiedy filmik juz sie skonczy i robie jakakolwiek inna czynnosc to zebym mogl wpisac w prawym dolnym rogu w okienku kod captcha to musze odminimalizowac google chrome... nie idzie zrobi tak zebym mogl wpisac bedac na pulpicie ?! ...
RE: Lockerz Play Accelerated - automatyczne oglądanie filmików w Play
Roster napisał(a):mam pytanie kiedy filmik juz sie skonczy i robie jakakolwiek inna czynnosc to zebym mogl wpisac w prawym dolnym rogu w okienku kod captcha to musze odminimalizowac google chrome... nie idzie zrobi tak zebym mogl wpisac bedac na pulpicie ?! ...
(10-09-2010 19:12)Roster napisał(a): Czemu nie moge wpisac kodu captcha jezeli mam zminimalizowane google chrome !!!??? tak musi byc !!!????
Zaznacz opcję "Pokazuj powiadomienia na pulpicie". Jeżeli jednak nie możesz wpisać, a wyskakuje Ci okienko, to w innych programach musisz odznaczyć aktywne pisanie tekstu. Może Ci się tak zdarzyć jak np. piszesz na GG.