Cytat:po drugie czas między obejrzeniem jednego i drugiego filmu jest minimalizowany praktycznie do zera bo skrypt uruchamia od razu kolejny, więc moge oglądać je bez przerwy nie tracąc czasu na szukanie kolejnego,
No i o to właśnie chodzi. Lockerz raczej nie chodzi o to, żebyśmy wyciągali jak najwięcej PTZ, jak najszybciej z filmików, tylko żebyśmy je faktycznie oglądali. Używanie programu można podciągnąć pod łaminie TOS (bo program wykonuje za ciebie pewne czynności) i o ile szefostwu Lockerz nie będzie przeszkadzać działanie tego programu to fajnie, ale gorzej jak w końcu ktoś powie, że program był nielegalny i wam anulują nagrody. Zresztą już teraz są anulowania z niewiadomych przyczyn i mogą to być właśnie za używanie LPE/LPA.
W każdym razie chodzi mi o to, że nie można napisać, że program jest "w 100% bezpieczny" jak zrobił to autor tematu, bo wprowadza się ludzi w błąd, jako, że nikt z Lockerz nie wypowiedział się oficjalnie czy używanie tego typu programów jest według nich dopuszczalne.
Jak ktoś chce to niech używa tego programu, może macie rację i jest on dozwolony. Ja natomiast nie chcę im dawać pretekstu do anulowania mi nagrody w przyszłości.