Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zapewne coś koło 250-300.
Potem doliczyć koszty zasilacza i chyba coś jeszcze z tymi blokadami międzynarodowymi na filmy [ale na tym się za bardzo nie znam]. Mnie to zniechęciło bo filmów z Polski bym nie odpaliła
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-2010 09:58 przez Helga.)
Na Lockerz gdzieś pisało, że Lockerz nie pokrywa żadnych kosztów oprócz wysłania. Opłaty wewnątrzpaństwowe musimy pokryć sami, chyba, że celnicy uznają ten magiczny napis "GIFT" na paczce i nie będziemy musieli płacić ani VATu ani CŁO. Może to się zmieni, jak jakiegoś sponsora znajdą, albo sam się on do nich zgłosi
(27-01-2010 09:48)magik1907 napisał(a): A na czym to polega ze zakładam konto na PAYPALU i niby nie płace vatu ?? Czy zapłace CŁO z tym kontem na paypalu ???
przecież konto na paypalu dostajesz drogą elektroniczną
No to wiem ale napisaliście w temacie "Nie chcesz płacić vatu ?! nic prostszego zamów AMAZON CARD lub kase na PAYPAL", czyli jak rozumiem te konto zwalnia mnie od płacenia vatu za nagrode tak ?? I w jaki sposob sie tego dokonuje ??
"Nie chcesz płacić vatu ?! nic prostszego zamów AMAZON CARD lub kase na PAYPAL"
Oznacza, że
Zamówisz Amazon Card np. 50$, to nic nie płacisz, bo idzie drogą elektroniczną.
kasa na pypal też idzie drogą elektroniczną - nic nie płacisz.
Płacisz za rzeczy, jak zegarek nixona, psp, ps3, xbox, wii itp.