Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Nom wszystko wróciło . Zaległe również .
To jest ważne :
firma zatrzymuje naliczenia gdy występuje przeciążenie serwera np w skutek prób ataków ddos lub innych problemów technicznych - wszystkie naliczenia zostaną przyznane i wyrównane jak tylko dział techniczny potwierdzi pełnię sprawności systemu.
a ja właśnie wykupiłem reklamę TM poza TrafficMonsoon tą za 5$ , bez geotargetowania. Stronę reklamową mam w języku angielskim. Zobaczymy czy będę miał szczęście. O skuteczności poinformuje jak skończą się wyświetlenia.
Ktoś wie o co chodzi zalogowałem się i jak klikam "back to dashboard" to cały czas się powtarza ta 10 sekundowa reklama? Rolleyes

[Obrazek: s14x8h.png]
Może masz adblocka włączonego, więc wyłącz lub w ustawieniach wyłącz blokowanie cookies
Glosy: dariuszxdd (+1)
Faktycznie dzięki Wink
rafi213 to ile nazbierałeś poleconych?Jerk
na tą chwilę wygląda to tak : poszło 1000 wyświetleń , zostało 1500 , 2 poleconych - jeden z Włoch , drugi z Hiszpanii obaj nie aktywni Sad więc póki co średnio .
pozostaje nadzieja że staną się aktywniSmile
trzeba napisać do nich na pocztę Smile
rano nie miałem ale teraz są Smile
darmowe i 7 centów dobre Smile

[Obrazek: y4wltt.jpg]
Odpowiedz