Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Korzystał już ktoś z Was z oferty Cash links ? jak ze skutecznością ? Zastanawiam się nad wykupieniem reklamy za paręnaście $
Dzisiejsza tylko poranna porcja cash linków, Smile
[Obrazek: r1lq8k.jpg]
Znowu się zaczyna a przecież to tylko miły darmowy dodatek do tego ile można tutaj zarobić.
(21-07-2015 10:20)Miko93PL napisał(a):  Korzystał już ktoś z Was z oferty Cash links ? jak ze skutecznością ? Zastanawiam się nad wykupieniem reklamy za paręnaście $

Ja używam co 2-3 dni . Skuteczność jest .
Za każdym razem kiedy kupuje 500 wizyt za $1 ( $0,001 za klik )
mam 1-2 poleconych na swoim innym biznesie .
Zależy jaki biznes reklamujesz i jak przyciągnie uwagę, Jedno jest pewne Cash linki po 0,02$ i 0,01$ lepiej dzialłają na odbiorców.
Ale jeżeli masz reklame bez wideo tylko jakiś czysty ref link to 5, 15 sekund wystarczy .
Zapytaj elock jak działa reklama ( z mojego zespołu Smile ) on ci napisze jak zdobył poleconego do innego biznesu który okazał sie inwestorem Smile . I teraz ma ładną kasę.

Wiec jak mówię Traffic to firma legalnie za rejestrowana w USA stan Utah ( z tego co wiadomo w tym stanie surowo karają ludzi co chcą wyłudzić od ludzi kasę ) To firma dająca reklamę na naszą stronę skuteczną.
Za ok 12$ też możemy wykupić tą samą usługę co za $50 lecz nic nam więcej nie da. a zakup ad packa dodatkowo dzieli z nami zyski i daje 110% .
To że firma jest zarejestrowana w USA to kompletnie nic nie znaczy Bernard Madoff amerykański twórca największej piramidy na świecie jakoś surowymi karami się nie przejmował
W nie których Stanach prawo jest inne . Nie mnie to oceniać . Jeżeli ktoś nie chce Korzystać z usług TrafficMonsoon jego sprawa. Ja korzystam i jestem zadowolony.
Dobranoc wszystkim .
Rano wstajemy i Cash Linki Dostajemy Big Grin

edit. 22-07-15 7:56
[Obrazek: 08wknr.jpg]
Od północy jest problem z naliczeniami, prawopodobnie w ciagu paru godzin zostanie wszystko przywrócone do normy oraz otrzymamy wyrównania Smile
Glosy: rafi213 (+1)
no właśnie przed chwilą sie logowałem i sobie myślę jakoś mało tych $ zarobiłem dzisiaj w nocy. Smile
Tak Charles zawsze przytrzymuje naliczenia jak są jakieś problemy lub jak są wyłapywani oszuści Smile
Ale później naliczenia się wyrównują Smile
A czuję coś że łapią oszustów, bo jak by były jakieś awarie to dostalibyśmy aktywne konto na więcej godzin Smile
Charles jest dziś w Londynie na konferencji i najprawdopodobniej nie ma możliwości naprawienia błędu Wink Ale jak zwykle będzie wyrównanie i dużo $$$ na koncie Wink
Naliczenia działają Smile
Odpowiedz