Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
o ktorej pokazala ci sie zatwierdzona? A co do twojego pytania to nie mam pojecia ale wydaje mi sie ze dopiero jak bedzie "zrealizowana" to wyslali a tak to po prostu informacja ze zaakceptowali twoja wyplate
@Sfatev
Też mi się wydaje że tylko akceptacja wypłaty, gdyby zrealizowali to już powinienem mieć ją na koncie, "zatwierdzona" pokazała się wczoraj pod wieczór.
Ponawiam jeszcze pytanie z jakiego banku idą przelewy, słyszałem że illysms korzysta z dwóch kont bankowych.
Własnie przed chwilą mam zrealizowaną dzisiejsza wypłatę Święta będą udane . Przelewy przychodzą z BPSA Centrum Rachunków Skonsolid czyli Bnak Pocztowy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2013 13:18 przez hunterpl444.)
sprawdzalem nr konta z potwierdzenia wyplat w galerii to bylo BP SA. Czyli chyba PKO BP ale jak wysla przed 14 to bedziesz mial dzis jeszcze kase nawet jak masz inny bank.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2013 13:17 przez Sfatev.)