Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Teoria za pierwszym razem, a praktyka no cóz wstyd ale za piątym i to akurat wtedy gdy zmiażdżyłam sobie kciuk prawej dłoni drzwiami samochodu dzień przed egzaminem na wykupionej lekcji na prawo jazdy
Teoria za drugim na maksa, praktyka dopiero za 4. Juz sobie obiecalem, że jak nie zdam to nie zdaje w Wawie tylko Łomża czy inne podobne miasto. Ogolnie pierwszy raz byl ogromnym stresem i lepiej nie mówić co odwaliłem, za drugim razem w sumie lekki stres ktory przycmil mi umysl i stal samochod czesciowo na chodniku i zamiast dac kierunkowskaz ze go wymijam, to chcialem sie przecisnac miedzy nim a podwojna ciagla hahah, za trzecim razem udupil mnie doslownie za nic- jezdziem serio swietnie ale wymyslal jakies bez sensu bledy a za 4 razem bylo w cholere bledow(10 razy bym sam sie oblal) a zdalem..
Prawko mam rok jezdze bardzo czesto i nigdy nie bylem zatrzymany- jakbyscie mysleli ze zlym kierowca jestem czy cos.
Osobiście powiem że na B teoria za pierwszym a praktyka za 2.
Jeśli zaś chodzi C + E to teoria również za pierwszym praktyka na C za pierwszym ale już na E praktyka to dopiero za 5. Czarna magia placyk i te łamanie się przyczepy
To i ja również się pochwalę Za pierwszym razem zarówno teoria i praktyka. Ogólnie to miałem taki przymus rodzinny, bo wszyscy zmotoryzowani i zdanie za drugim razem nie wchodziło w grę Dlatego wykupiłem dodatkowych 5 godzin żeby się lepiej przygotować